Samsun’da uyuşturucu ticaretine 3 tutuklama, 3 adli kontrol

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda adliyeye sevk edilen 7 kişiden 3'ü tutuklandı, 3 kişiye adli kontrol verildi ve 1 kişi serbest bırakıldı.

Asayiş

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda adliyeye sevk edilen 7 kişiden 3'ü tutuklandı, 3 kişiye adli kontrol verildi ve 1 kişi serbest bırakıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bafra Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, Samsun merkez ve Bafra ilçesinde sokak satıcılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonunda toplam 14 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştı. Yapılan aralamalarda 77,05 gram bonzai, 253 ectasy hap, 335,81 esrar, 5 adet sentetik ecza, 0,34 skank maddesi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 15 adet tabanca mermisi, 1 tüfek ve 15 adet dolu fişek kartuşu ele geçirilmişti.

Polisteki sorguları tamamlanan 7 kişi bu sabah Bafra Adliyesine çıkarıldı. Adliyeye sevk edilen 7 kişiden 3'ü tutuklandı, 3 kişiye adli kontrol verildi ve 1 kişi de serbest bırakıldı. Mahkemece tutuklanan Ramazan Ç., Ümit G. ve İsmail Sezgin D. isimli şahıslar Bafra Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Diğer 7 kişinin ise Samsun Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Samsun’da uyuşturucu ticaretine 3 tutuklama, 3 adli kontrol

Samsun’da uyuşturucu ticaretine 3 tutuklama, 3 adli kontrol

Asayiş Haberleri

Şanlıurfa’da akrabalar arasında sopalı bıçaklı kavga: 5 yaralı
Adıyaman’da iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Tokat’ta pencereden düşen 2 buçuk yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Çekmeköy’de bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Gebze’de otobüste taciz iddiasına gözaltı
Bursa’da kamyon ile kamyonet çarpıştı: 1 yaralı
Çankırı’daki orman yangını kısmen kontrol altına alındı
Ayvalık’ta 3 uyuşturucu satıcısı tutuklandı
Kadıköy’de helikopter destekli asayiş uygulaması
Polisten kaçarken otomobilin altında kaldı