Samsun’daki şüpheli ölümden adliyeye çıkarılan şahıs serbest

Samsun'da bir kişinin inşaat halindeki dairede ölü bulunması olayıyla ilgili 'ölüme sebebiyet vermek' suçlamasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk...

Samsun'da bir kişinin inşaat halindeki dairede ölü bulunması olayıyla ilgili "ölüme sebebiyet vermek" suçlamasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şahıs, savcıya ifade verip serbest bırakıldı.

Olay, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.A. (38), E.Y. (26) ve Ş.I. iki katlı evin inşaat halindeki ikinci katındaki dairede bulundukları sırada E.Y. fenalaştı ve morarmaya başladı. Bu sırada C.A. panik içinde olay yerinden kaçtı. Ş.I. ise 112 acil servis ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri E.Y.'nin olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Ş.I. ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. E.Y.'nin ölümü şüpheli bulunurken, şahsın uyuşturucudan hayatını kaybetmiş olabileceği iddia edildi. E.Y.'nin kesin ölüm nedeninin ise otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi.

Polis olay yerinden kaçan C.A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. İlyasköy Polis Merkezinde ifadesi alınan C.A., "ölüme sebebiyet vermek" suçundan Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren C.A. serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri

Silahı temizlerken kendini vurdu
Motosiklet, dönüş yapan otomobile ok gibi saplandı
Jandarmadan JASAT Mercek-6 operasyonu
Bağ evi fareleri yakalandı, 460 bin TL değerinde çalıntı malzeme ele geçirildi
Esenyurt’ya bir evden 400 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan hırsızlar kamerada
Konya’da çiftlikte yangın
’Narkoçelik-14’ operasyonlarında 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi
Mersin’de 37 ekiple eş zamanlı asayiş uygulaması
Zehir Tacirlerinin Oluşturduğu Yerel Suç Örgütlerine, Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik 42 İlde düzenlenen “NARKOÇELİK-14” Operasyonlarında; 322 kilogram uyuştur...
Yasa dışı bahis operasyonda 450 milyon TL para trafiği tespit edildi: 35 gözaltı