Samsunspor'da hedef 3 puan

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Ateş: 'İkinci yarıdaki çıkışımızı Elazığspor maçında da sürdürmek istiyoruz'

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Metin Ateş, "İkinci yarıdaki çıkışımızı Elazığspor maçında da sürdürmek istiyoruz" dedi.

Ateş, Nuri Asan Tesislerinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Elazığspor maçına çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

Hedeflerinin galibiyet olduğuna işaret eden Ateş, "Elazığ'dan galibiyetle Samsun'a dönmeyi amaçlıyoruz. Özellikle ligin ikinci yarısına iyi başladık. Adanaspor maçında küçük bir kaza yaşadık ancak hemen toparlandık. Bu mağlubiyet futbolcularımızı olumlu yönde etkiledi, hemen akabinde Antalyaspor galibiyeti moral oldu. Zaten iyi bir takıma sahibiz. İkinci yarıdaki çıkışımızı Elazığspor maçında da sürdürmek istiyoruz. Umarım 3 puanla Samsun'a döneriz"  diye konuştu.

Öte yandan Samsunspor, Elazığspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde tamamladı. Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, ısınma koşusu, kültür fizik ve yan top çalışması yaptı.

İdmanın ardından yerel ve ulusal gazetelerde çalışan basın mensupları futbolculara moral vermek için baklava ikram etti.  

Samsun'daki hazırlıklarını tamamlayan Karadeniz ekibinin, cumartesi günü oynayacağı Elazığspor maçı için yarın THY'ye ait uçakla Elazığ'a gideceği bildirildi.

Spor Haberleri

Eczacıbaşı Dynavit, Yasemin Şahin’e teşekkür etti
Türkiye’nin 33. Fabrika Voleybolu Gümüşhane’ye açıldı
Hollanda’da şampiyon PSV Eindhoven!
Marmaris’te Hıdırellez sporla kutlandı
Vali Dağlı, çekilişte kazandığı bisikleti şehit çocuğuna hediye etti
Yozgat’ta sağlıklı yaşam için bisiklet turu düzenlendi
Karaman’da 11. Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi
Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü
Yeşilay Bisiklet Tur’u yoğun katılımla gerçekleşti
Şırnak’ta 11. Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi