Sancaktepe’de kamyona çarpmamak için manevra yapan kamyonet devrildi: 3 yaralı

Sancaktepe’de seyir halinde olan kamyonet, yola çıkan bir kamyona çarpmamak için manevra yapınca kontrolden çıkarak devrildi. Kamyonette bulunan 3 kişi yaralandı.Kaza, Sancaktepe’de Paşaköy Caddesi üzerinde saat 14.00 sıralarında...

Sancaktepe’de seyir halinde olan kamyonet, yola çıkan bir kamyona çarpmamak için manevra yapınca kontrolden çıkarak devrildi. Kamyonette bulunan 3 kişi yaralandı.

Kaza, Sancaktepe’de Paşaköy Caddesi üzerinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 EH 0973 plakalı Isuzu marka kamyonet seyir halinde olduğu esnada, emniyet şeridinde park halinde olan 34 BGS 65 plakalı Dodge markalı kamyon yola çıktı. Kamyonet sürücüsü, yola çıkan kamyonete çarpmamak içim manevra yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet refüje çarpıp devrilirken kamyonette bulunan sürücü ile beraberindeki iki kişi yaralandı. Yaralılar ambulans ile hastaneye kaldırılırken polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Kaza nedeniyle bir süreliğine trafik yoğunluğu yaşandı.

Asayiş Haberleri

İran İçişleri Bakanı Ahmed Vahidi, “Cumhurbaşkanını taşıyan helikopter, yoğun sis nedeniyle sert iniş yapmak zorunda kaldı” dedi.
Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Aracın çarptığı yavru karaca tedavi altına alındı
14 katlı binanın 8. katından düşen minik Umut yaşamını yitirdi
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: "Gözaltındaki 7 şüpheli şahıs Cumhuriyet Başsavcılığımızdaki ifadelerinin ardından Türk Ceza Kanunu 277/1, 258/1, 283/1. maddeleri uyarınca tutuklanmaları istemiyle Ankara Nöbetçi Sulh Cez...
Gazze’de can kaybı 35 bin 456’ya yükseldi
Yalova’da caddeye kontrolsüz çıkan motosiklet ciple çarpıştı: 1 yaralı
Metro vagonunu ringe çevirdiler
Ümraniyeli çocuklar 19 Mayıs’ta ’En Şen Festival’de doyasıya eğlendi
Yalova’da seyir halindeki tır alev topuna döndü