Sason’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Batman’ın Sason ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.İlçe stadında yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Milli Eğ...

Batman’ın Sason ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.
İlçe stadında yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Milli Eğitim Müdürü Veysi Bozkurt, 23 Nisan’ın Türkiye Cumhuriyetinin ilk ve tek ulusal bayramı olduğunu söyledi. Törende öğrenciler hazırladıkları şiirleri okuyarak gösteri yaptı. Tören, daha önce bazı yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. Törene, Kaymakam Murat Mete, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Madenüs, Belediye Başkanı İrfan Demir, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Siyaset Haberleri

ABD: “Geçici iskele Gazze’deki Filistinlilere gıda, su ve ilaç ulaştırmak için tek başına yeterli değil”
İletişim Başkanı Altun: "Teröristlerin teslimi, terör örgütlerine desteğin kesilmesi, Türkiye’nin müttefiklerinden en doğal beklentisidir"
Bakan Tunç: "Asıl önemli olan Türkiye Yüzyılı’na başlarken darbe anayasasından kurtulmuş bir anayasayla yola devam etmek”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan taziye mesajı: "Uzun yıllar TRT ekranlarında yaptığı programlarla milletimizin hafızasında yer edinen, televizyon dünyamızın usta isimlerinden sunucu Erkan Yolaç’ın vefatından büyük üzüntü duydu...
MHP’li Özdemir: "Bu seçim Pınarbaşı için bir hesaplaşma değildir"
Başkan Günel, Creil’den gelen heyeti ağırladı
6-8 Ekim olayları davasında ceza alan Ahmet Türk ve tahliye olan Gültan Kışanak Diyarbakır’da konuştu
Dışişleri Bakanlığı: "Bahreyn Deklarasyonu’nda yer alan Filistin’le ilgili kararları memnuniyetle karşılıyoruz"
Başkan Özlü, Tunç ve Yılmaz’ı ağırladı
Bakan Tunç: "Sakarya’ya en güzel hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız”