Seçim güvenliği için gençler sahada

Gençleri yerel yönetim sürecine dahil etmek isteyen Bayraklı Belediyesinde, Gençlik Meclisi üyeleri bir araya geldi.

Gençleri yerel yönetim sürecine dahil etmek isteyen Bayraklı Belediyesinde, Gençlik Meclisi üyeleri bir araya geldi. Bayraklılı gençler, genel seçim öncesinde çalışmalarını hızlandırarak yerelde yapılması gerekenlerle ilgili sahada birlikte çalışma kararı aldı.

Bayraklı Belediyesi Gençlik Meclisi üyesi gençler, belediye binasında toplandı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gençlik Meclisi ile yerel yönetimlerde karar alma süreçlerine dahil olan gençler, genel seçimlerde de oy sandıklarının güvenliği ile ilgili sahada çalışma kararı aldı. Buna göre, ilçedeki eksiklikler ve yapılması gerekenlerle ilgili fikir alışverişinde bulunan gençler, yerel yönetimler ile iletişim halinde daha aktif rol alacaklarını ve projeleriyle ilçenin gelişimine katkı sağlayacaklarını belirtti.

"Gençlerimizle güçlüyüz"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Bayraklı, çocuklarıyla ve gençleriyle güçlü bir kent. Onların fikirleri ve önerileri bizim için çok önemli. Söz, yetki ve kararı Bayraklı'da gençlerimize verdik. Hayal ettikleri Bayraklı'yı birlikte oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Siyaset Haberleri

CHP’nin eski Genel Başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin Bilecik’e geldi
Hamas Siyasi Büro üyesi Hamdan: “Müzakerelerde ilerleme sağladık”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "(Kılıçdaroğlu ile görüşmesi) Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme hakkında kendisine bilgi verdim. Detayların önemli kısımlarını paylaştım."
Muhtarlık ikisine de yar olmadı
Efeler Belediye Başkanı Yetişkin: "Her konuda çok titiz çalışıyoruz"
CHP’li Başkana gelen tebrik çiçekleri Abdurrahmanlar imamına ev oluyor
Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci, Başkan Arslan’ı tebrik etti
Hamas heyeti İsrail’in teklifine yanıt vermek için yarın Mısır’a gidecek
Hamas: “Netanyahu anlaşmaya varmakla ilgilenmiyor"
CIA Başkanı Burns, ateşkes için Mısır’da