Seçime günler kala tedbirler ele alınıyor

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirecek olan yerel seçimlerde alınacak tedbirlerle ilgili toplantı yaptı.Bilecik Valiliği’nde gerçekleşen toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı, Seçim Kurulu Başkanı İl Emniyet M...

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirecek olan yerel seçimlerde alınacak tedbirlerle ilgili toplantı yaptı.
Bilecik Valiliği’nde gerçekleşen toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı, Seçim Kurulu Başkanı İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve siyasi parti başkanları katıldı.
Toplantıda, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler sonucu yaşanabilecek olumsuzluklara karşı alınabilecek güvenlik önlemleri ve tedbirler konuşuldu. Vali Aygöl, Bilecik halkını saygı ve sevgi içerisinde huzura davet ederek, "Halkımızın güvenliği için yine halkımızın alacağı sorumluluklar bulunuyor. Seçimler gelir ve gider. Önemli olan birbirimizi yıpratmadan, üzmeden ve kırmadan bu dönemleri atlatabilmek. Bundan dolayı biz gerekli tedbirlerimizi alırken vatandaşlarımızın da sorumluluklarını alacaklarına gönülden inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

Yerel Haberleri

Engelli gençlerin askerlik heyecanı
Silvan’da taziyelerde yemek verilmemesi, gün ayısı ve saat aralığı belirlendi
Engelli bireyler temsili askerlik yaptı
Engeller sergiledikleri gösterilerle aştılar
Hacı adayları kutsal topraklara uğurlandı
Parkta cüzdan bulan çocukları muhtar ve cüzdan sahibi ödüllendirdi
Elazığ’da özel bireyler ‘Kürsübaşı’ etkinliğinde doyasıya eğlendi
Turan; “Bugün Rus Milliyetçiliğinin gelecek sevdası yeniden bir Bizans olmaktır”
Turnuvanın galibi Gümüşkaya Spor Takımı oldu
Vali Çiftçi’ye vakıftan bilgilendirme