"Seçimin kazananı AK Parti olmuştur"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bismil İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Kızılkaya, seçimin tek kazananının AK Parti ve davaları...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bismil İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Kızılkaya, seçimin tek kazananının AK Parti ve davaları olduğunu söyledi.

AK Parti Bismil İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya, 18 Şubat'ta yapılan 6. olağan kongresinin ardından bir açıklama yaptı. Kongrede 373 delegenin kullandığı oylardan 219'unu alarak AK Parti Bismil İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Kızılkaya, yaptığı açıklamada bunun bir yarış olmadığını, sadece bir hizmet devir teslimi olduğunu dile getirdi. Kızılkaya, "Zira bu seçimin tek bir kazananı olmuştur ve bu da AK Parti ve davamız olmuştur. Fark gözetmeksizin120 bin nüfuslu Bismil ilçemizin tamamına hizmet edip hizmetimizin her haneye ulaşmasını sağladığımız vakit, kutuplaşma ve ayrıştırma ile olmayan birlik ve beraberlik içerisinde büyük Ak Türkiye'ye doğru gitmeyi hedeflemekteyiz. Bu realitede bilinsin ki bizim tek bir gayemiz var, o da120 bin nüfuslu ilçemize kusursuz bir şekilde hizmet etmek ve Ak Partidava partisi olduğunu ve hizmetlerini anlamak olacaktır. 2019'daki seçimlerde ise diğer siyasi partilerin aramızdaki fark ortaya çıkacaktır, girmediğimiz tek bir hane kalmayacaktır. İlçemizden herkesimden oy alacağız. Bizleri bu göreve layık gören değerliBismilli hemşehrivekardeşlerimize teşekkür ederim" dedi.

Siyaset Haberleri

İsrail muhalefet lideri Lapid: "İsrail devleti sorumsuz delilerin rehinesi haline geldi"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Muhalefet ve bazı marjinal yapılar 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor"
Guterres: “(Refah’a planlanan saldırı) İsrail üzerinde nüfuzu olan herkesi bunu önlemek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çağırıyorum"
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Ürdün’de
Çorum İl Koordinasyon Kurulu Vali Dağlı başkanlığında yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(1 Mayıs) 55 ilimizdeki 103 etkinliğe izin verilmiştir. Müsaade edilenler dışında bir alanda miting düzenleme ısrarının iyi niyetli olmadığı açıktır."
Antalya’da CHP’li belediye, önceki CHP’li yönetimin borçlarını belediye binasına astı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar, Taksim tartışmalarıyla 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor."
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten DEM Parti’ye eleştiri: "Kimse meşru siyaset alanında aldığı yetkiyi gayrimeşru birtakım girişimler için kullanamaz”
Milletvekili Fatih Dönmez’den Sarıcakaya ve Mihalgazi’ye ziyaret