Şehit ailelerine anlamlı uğurlama ve karşılama

Suriye'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Uzman Çavuş Serdar Ege'nin Bitlis Tatvan'da ikamet eden ailesi memleketine uğurlanırken, Uzman Çavuş...

Suriye'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Uzman Çavuş Serdar Ege'nin Bitlis Tatvan'da ikamet eden ailesi memleketine uğurlanırken, Uzman Çavuş Hüseyin Şahin'in ilçeye dönen eşi çiçeklerle karşılandı.

Şehidin memleketi Eskişehir'de taziyeleri kabul ettikten sonra taşınmak üzere ilçeye dönen Tatvan 10. Komando Tugayı emrinde görevli şehit Uzman Çavuş Serdar Ege'nin ailesi Bitlis'e veda etti. Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan'ın eşi Arzu Özkan'ın Muş havaalanına kadar eşlik ettiği şehidin eşi Dilek Ege ve çocukları Elif Ege ile Elvan Ege buruk bir vedalaşmanın ardından memleketleri Eskişehir'e uğurlandı.

Şehidin ailesine çiçekli karşılama

Şehit Uzman Çavuş Serdar Ege'nin ailesinin uğurlanmasının ardından, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Uzman Çavuş Hüseyin Şahin'in ilçeye dönen eşi Çimen Şahin, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan'ın eşi Arzu Özkan tarafından havaalanında karşıladı. Havaalanında bir süre şehidin ailesiyle sohbet eden Arzu Özkan, Tatvan ilçesine kadar şehidin ailesine eşlik etti.

Öte yandan, şehit ailelerinin çiçeklerle uğurlanması ve karşılanması sırasında duygusal anlar yaşandı.

Türkiye Haberleri

Karslıoğlu: "Adana’nın önceliği huzur ve sükunet"
Şeffaf Oda’da 120. buluşma
EFES-2024 Tatbikatı’nın "Bilgisayar Destekli Komuta Yeri Safhası" İzmir’de gerçekleştirildi
Öfke kontrolü şart
Esnaf odalarından Özdoğan’a hayırlı olsun ziyareti
Kuzey Makedonya’da halk cumhurbaşkanlığı ikinci turu için sandık başında
Derince Meclisi’nde 10 gündem maddesi görüşüldü
E-ticaretle küçük küçük başladı, kahve patronu oldu
Başkan Büyükkılıç: "Tarımda iyi bir noktaya geldik"
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Kuşadası’nda yol hamlesi