Şehit Ateşi Kırıkkale’ye Düştü

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında, terör örgütü PKK üyeleri tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Astsubay...

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında, terör örgütü PKK üyeleri tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Astsubay Şükrü Ceylan'ın (34) Kırıkkale'deki baba ocağına şehit ateşi düştü.

Şehit astsubay Şükrü Ceylan'ın Etiler Mahallesi'nde yaşayan baba Muhittin ve anne Dudu Ceylan'a acı haber askeri yetkililer tarafından verildi. Oğlullarının şehadet haberi ile yıkılan acılı aileyi yakınları ve komşuları teskin etmeye çalışırken acı aberin ardından fenalaşan baba Ceylan, Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Eşinin şehadet haberini Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki baba evinde alan Büşra Ceylan da yakınları ve komşuları sakinleştirilmeye çalışıldı.

Şehi t babası Muhittin Ceylan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Lanet olsun. Allah belalarını versin. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin" dedi.

Ağrı Doğubeyazıt'ta görev yapan bir çocuk babası şehit Astsubay Şükrü Ceylan'ın görevli olarak Diyarbakır'ın Lice ilçesine gittiği bir kardeşinin de Eskişehir'de uzman çavuş olduğu öğrenildi.

Türkiye Haberleri

Yenişehir’de şeffaf belediyecilik adımı
Başkan Bozbey’e Bursa Valisi Demirtaş’tan ziyaret
Gaziosmanpaşa’da sokak hayvanlarına şefkat eli
Bu mecliste engel yok
Lösemi tedavisi gören genç kıza hastanede evlilik teklifi
Başkan Çerçioğlu, borsadan gelen heyeti ağırladı
Biruni Üniversitesi’nden Filistin’e destek yürüyüşü
Türk Hava Kuvvetleri, Kıbrıs’ın güneyinde eğitim uçuşu gerçekleştirdi
Başkan Bingöl, gençlerle orman temizliği yaptı
Sürdürülebilir bir gelecek için yenilenebilir enerji alanında çalışmalar gerçekleştiriliyor