Şehit Müsellim Ünal’ın ismi okula verildi

Develi Kaymakamı Murat Duru 20.07.2015 tarihinde Adıyaman'da haince ve alçakça kanlı terör örgütü tarafından şehit edilen Müsellim Ünal'ın isminin...

Develi Kaymakamı Murat Duru 20.07.2015 tarihinde Adıyaman'da haince ve alçakça kanlı terör örgütü tarafından şehit edilen Müsellim Ünal'ın isminin bir okula verildiğini söyledi.

Develi Kaymakamı Murat Duru, şehit Müsellim Ünal'ın isminin bir okula verilmesi talebinin Valilik tarafından uygun görüldüğünü belirterek, Develi Anadolu Lisesi'nin isminin Develi Şehit Müsellim Ünal olarak değiştirildiğini açıkladı.

Develi Kaymakamı Murat Duru "Adıyaman'da haince ve alçakça kanlı terör örgütü tarafından şehit edilen Müsellim Ünal kardeşimin isminin ilçemizde bir okulumuza verilmesi talebimizi Kayseri Valiliğimize sunmuştuk. Kayseri Valiliğimiz de talebimizi değerlendirilerek Şehidimizin ismini Develi Anadolu Lisemize verdi, bundan böyle Şehidimizin ismi "Develi Şehit Müsellim Ünal Anadolu Lisesi" olarak sonsuza dek yaşayacaktır." ifadesinde bulundu.

Kaymakam Duru, "Bu vesile ile şehidimiz Müsellim Ünal kardeşimin ve bütün şehitlerimizin ruhu şad mekanı cennet olsun inşallah" dedi.

Şehit Müsellim Ünal’ın ismi okula verildi

Şehit Müsellim Ünal’ın ismi okula verildi

Türkiye Haberleri

Yalova’da Kocadere şehitleri anıldı
Mert Software & Electronics kadrosunu güçlendiriyor
BTSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener: “Kuzey Makedonya ile ticarette önemli fırsatlara sahibiz”
Yabani hayvanları korkutmak için cansız mankenli önlem
Çalıştay Sonuçlarını Takip Etme Komisyonu, ikinci toplantısını yaptı
Sahibinin ömrünü uzatan güvercin
Başkan deveciler hemşehrileri ile buluşmaya devam ediyor
Başkan Çolakbayrakdar: "Türkiye’de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"
Alaca Belediyesi’nden haşere ile mücadele
Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek