Şehit Uzman Çavuş Murat Durmaz memleketi Trabzon’da son yolculuğuna uğurlandı

Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliği'ne eş zamanlı düzenlenen saldırıda şehit...

Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliği'ne eş zamanlı düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma uzman Çavuş Murat Durmaz'ın cenazesi bugün Trabzon'da düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

İskenderpaşa Camisi'nin avlusunda düzenlenen cenaze törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, askeri personel, şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit babası Davut ve annesi Fatma Durmaz törende güçlükle ayakta dururken, şehidin ağabeyi Osman Durmaz törene kardeşinin kamuflajını giyerek katılırken, kız kardeşi Merve ise ağabeyinin askeri gömleğini ve şapkasını takarak törende yer aldı.

Törenin ardından cenaze namazını İl Müftüsünü Keramettin Demir kıldırırken, cenaze namazı sonrasında şehit uzman çavuş Yomra ilçesi İkisu Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Türkiye Haberleri

DSÖ: "DSÖ, Refah kentinde askeri bir operasyonun kan gölüne yol açmasından endişe duyuyoruz”
CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi
TCG Nusret Müze Gemisi Marmaris’te ziyarete açıldı
İstanbul’da sağanak yağış: Küçükçekmece’de yollar su altında kaldı
Taksim’de sağanak yağış etkili oldu
Yenişehir’de şeffaf belediyecilik adımı
Başkan Bozbey’e Bursa Valisi Demirtaş’tan ziyaret
Gaziosmanpaşa’da sokak hayvanlarına şefkat eli
Bu mecliste engel yok
Lösemi tedavisi gören genç kıza hastanede evlilik teklifi