Selendi’yi sel vurdu

Manisa'nın Selendi ilçesinde akşam saatlerinde başlayan dolu ile karışık sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Manisa'nın Selendi ilçesinde akşam saatlerinde başlayan dolu ile karışık sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Bazı ev ve iş yerlerini su basarken, bazı vatandaşlar bulundukları kapalı alanlarda bir süre mahsur kaldı.

Akşam saatlerinde dolu ve sağanak yağışın etkili olduğu Selendi'de dereler taşarken, bazı ev ve iş yerlerinde su baskınları yaşandı. Aniden bastıran yağışa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar kapalı alanlarda mahsur kaldı. Cadde ve sokaklar, derelerin de taşmasıyla adeta göle döndü. Selendi Belediyesi ekipleri, su baskınlarının yaşandığı bölgelerde yoğun bir çalışma başlattı. Yaklaşık bir saat süren sağanak yağışın ardından caddeler çamurla kaplanırken, kayganlaşan yolda araçlar da gitmekte zorlandı. Selendili vatandaşlar uzun yıllardır bu kadar etkili bir yağışı yaşamadıklarını anlatarak, tarım arazisi sahiplerinin zor durumda kaldığını ifade ettiler.

Selendi’yi sel vurdu

Selendi’yi sel vurdu

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde akaryakıt kaçakçılarına darbe
Lüleburgaz’da otomobil bariyerlere çarparak devrildi
1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 52 şüpheliye tutuklama talebi
Çorum’da otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise mukavemette bulunan ve adliyeye sevk edilen 65 şüpheliden 52’si tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
Köpeklerden kaçarken otomobilin çarptığı genç canından oluyordu
Alanya’da halk otobüsü şoförü ile yolcu arasındaki ‘ücret’ tartışması kamerada
Burdur’da önüne köpek çıkınca kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi:1 yaralı
Ordu’da polis ekipleri, Trafik Haftası’nda vatandaşı bilgilendirdi
MSB:"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 6 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi."