Semt pazarının altın elleri

Yalova'nın Altınova Belediyesi tarafından kurulan özel ekip, semt pazarında alışveriş yapan yaşlı, engelli ve desteğe ihtiyacı olan vatandaşların imdadına...

Yalova'nın Altınova Belediyesi tarafından kurulan özel ekip, semt pazarında alışveriş yapan yaşlı, engelli ve desteğe ihtiyacı olan vatandaşların imdadına yetişiyor.

Perşembe günleri kurulan semt pazarına 17 yıldır kesintisiz olarak ücretsiz servis imkânı sağlayan Altınova Belediyesince kurulan özel ekip, yaşlı, engelli ve desteğe ihtiyacı olan vatandaşların daha rahat alışveriş yapmalarını sağlıyor. Yeni başlatılan uygulama ile özel servisle ilçe pazarına gelen tüm vatandaşları girişte karşılayan ekipler, desteğe ihtiyacı olan vatandaşların alışveriş torbalarını taşıyor. Vatandaşlar, alışveriş sonrası yine özel servisle gidecekleri yere bırakılıyor. Belediyenin yeni uygulamasından oldukça mutlu olan vatandaşlar, ekiplerin kendilerine eşlik ederek eşyalarının taşınmasından son derece memnun oluyor. Yeni uygulamanın; vatandaşlar kadar kendilerini de çok memnun ve mutlu ettiğini belirten pazarcı esnafı, bu çalışmanın diğer ilçelere de örnek olmasını istedi.

Ekonomi Haberleri

Arap turistlerin konaklamada otel yerine ’ev’ tercihi kayıt dışına neden oluyor
Tarımsal üretimde kullandırılacak kredilere ilişkin esaslar belirlendi
Erciş’te çiriş otu tezgahlardaki yerini aldı
Kütahya’da 2025, 2026 ve 2027 yılları bitkisel üretiminin planlaması çalışmaları
13’üncü Çalışma Meclisi’nin kapanış toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapıldı
"Turquality ve Marka Destek Programı ile 377 firmanın 400 markası Bakanlığımız tarafından desteklenmekte"
Antalya’da 4. Aşama Raylı Sistem ihalesi yapıldı
Arya tesisleri Kuşadalıların vazgeçilmez adresi oldu
ALTSO’da ara eleman sorununa çözüm arandı
Manisa’daki yatırımlar masaya yatırıldı