Shaangu Group’un yenilikçi ürünlerine altın madalya

Shaangu Group'un ürettiği yüksek fırın enerji geri kazanma türbinine (BPRT) yeşil enerji tasarrufuna yönelik yenilikçi ürünler kategorisinde altın madalya...

Shaangu Group'un ürettiği yüksek fırın enerji geri kazanma türbinine (BPRT) yeşil enerji tasarrufuna yönelik yenilikçi ürünler kategorisinde altın madalya kazandı.

Shaangu Group'un ürettiği yüksek fırın enerji geri kazanma türbinine (BPRT) yeşil enerji tasarrufuna yönelik yenilikçi ürünler kategorisinde altın madalya kazandı.

2019 Dünya İmalat Kongresi (World Manufacturing Convention) kapsamında verilen ödül hakkında konuşan Grubun Başkanı Li Hongan, yüksek fırın gaz basıncı kazanma türbini üniteleri (TRT üniteleri) ile karşılaştırıldığında BPRT'nin yenilikçi, üç makineli, eş eksenel teknolojisinin yüzde 8'den daha fazla oranda enerji geri kazanımı sağladığını ve geri kazanılan enerjinin, orijinal tahrik gücünün yüzde 50'sine eşdeğer olduğunu ifade etti.

Hongan, bir ton demir başına enerji üretiminin 50kWh/t seviyesine çıkarılarak önemli ölçüde enerji tasarrufu ve çevre koruma etkileri elde edildiğini de belirtti.

Ekonomi Haberleri

Simit fiyat tarifesinde Ticaret Bakanlığı’nın onayı zorunlu hale getirildi
Ticaret Bakanlığı: "Ticaret Bakanlığımız tarafından, başta Tarım ve Orman Bakanlığı, ilgili resmi ve sektörel kuruluşlar ile yapılan istişareler ve çalışmalar sonucunda, bütün ve parça dahil olmak üzere, tavuk eti ihraca...
Erzincan’daki yatırımlar değerlendirildi
Vali Eldivan, Doğal Taş Fabrikası’nda incelemelerde bulundu
1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemde ulaşım ücretsiz olacak.
Burdur’da üretici kadınlara 60 bin çilek fidesi dağıtıldı
Türkiye Orman Ürünleri Meclisi’nde konuşan Özakalın; “Sektör sorunlarının çözüm sürecini yakından takip ediyoruz”
Akkuş şeker fasulyesinin üretimi güvence altına alınacak
Girişimcilik ve iş dünyasının önde gelen isimleri Endeavor Türkiye Gala Gecesi’nde buluştu
ON Dijital Bankacılık, Hepsiburada müşterilerine online alışveriş kredisi sunuyor