Siirt’te kaçak avcılık yapanlara para cezası uygulandı

Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak avcılara yönelik yapılan denetimler sonucu, kaçak avlanan 3 kişiye idari para cezası...

Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak avcılara yönelik yapılan denetimler sonucu, kaçak avlanan 3 kişiye idari para cezası ve tazminat bedeli uygulandı.

Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Siirt'in Eruh ilçesi içerisinde kırsal bölge ve köylerinde Kemerli Jandarma Karakol Komutanlığıyla yapılan av koruma ve kontrol faaliyetleri esnasında 4915 Sayılı Kanunun ilgili maddelerini ihlal ederek avcılık belgesi olan fakat rezervasyon almadan avlanan bir şahıs, hem rezervasyon almayıp hem de kota dışı kınalı keklik vuran 2 şahıs olmak üzere toplamda 3 şahıs hakkında idari para cezası ve tazminat bedeli Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından uygulanacak olup cansız kınalı keklikler toprağa gömülerek imhası gerçekleşmiştir. Siirt'te yaban hayvanları için en önemli tehdit olan yasa dışı avcılık faaliyetleriyle mücadele çalışmalarına kararlılıkla devam edilecektir" denildi.

Asayiş Haberleri

Bağcılar’da evde yangın çıktı, içerde mahsur kalan 2’si çocuk 4 kişi itfaiye tarafından kurtarıldı
Ailesini katleden şahıstan şoke eden video
38 suç kaydı olan babanın bıçakladığı kızı hayatını kaybetti
Seyhan polisi silaha geçit vermiyor
Tır köprüden dereye uçtu
MSB: "Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 4 PKK/YPG’li terörist ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hâle getirildi."
Tekirdağ’da otomobiller çarpıştı: 1 yaralı
Gazze’de can kaybı 34 bin 789’a yükseldi
Kırklareli’nde market yangını: 3 kişi dumandan etkilendi
İstanbul’da DEAŞ operasyonu: 8 şüpheli yakalandı