Simav’da megapol şehir planlaması

Kütahya'nın Simav ilçesinde, hazırlıkları sürdürülen megapol şehir planlaması ve projelerin görüşüldüğü bir ziyaret gerçekleştirildi.

Kütahya'nın Simav ilçesinde, hazırlıkları sürdürülen megapol şehir planlaması ve projelerin görüşüldüğü bir ziyaret gerçekleştirildi. Sağlık Turizmi Geliştirme Birliği Başkanı (SGEB) ve Megapol Şehir Planlama İcra Kurulu Başkanı Mustafa Geylani, Simav Belediye Başkanı Avukat Adil Biçer'i makamında ziyaret etti.

Başkan Biçer, Simav'ın çehresinin değiştirilip, termal turizmin merkezi olma yolunda mega projeler hazırlandığını belirtti. Biçer "Sağlık Turizmi Geliştirme Birliği Başkanı (SGEB) ve Megapol Şehir Planlama İcra Kurulu Başkanı Mustafa Geylani ile yapmış olduğumuz görüşmede, termal ilçemiz Simav'ın fiziki görünümü ile termal turizmin geliştirilmesi için planlanan yatırımlar ve projelerimiz hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı Mustafa Geylani'ye ve Anadolu Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı Nursel Bilgiliye teşekkür ediyoruz" dedi.

Kültür Haberleri

Niğde’de baharın gelişini müjdeleyen Hıdırellez düzenlenen etkinlikle kutlandı
Eşrefoğlu Rumi vefatının 555. yılında İznik’te anıldı
Müzik Enstrümanları Müzesi’nde “Contrasts” konseri
Brezilya’da Madonna rüzgarı: Konseri 1,6 milyon kişi izledi
Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne gastronomi ödülü
Vakıflar Genel Müdürlüğü ‘Vakıf Haftası’ kutlama mesajı yayımladı
Öğrenciler Sihirli Gemi’yi izledi
Yazar İpek Ongun, Mersin’de hayranlarıyla buluştu
Kumluca’da Kıraç coşkusu
İrfan Meclisi Erzurum’un dününü ve bu gününü konuştu