Sınıflar Ahmet Bedevi’de yarıştı

Yunusemre Belediyesi'nin ilçeye yeni sporcular kazandırmak amacıyla hayata geçirdiği 'Sınıflar Yarışıyor Projesi kapsamında düzenlenen turnuvada Manisa...

Yunusemre Belediyesi'nin ilçeye yeni sporcular kazandırmak amacıyla hayata geçirdiği "Sınıflar Yarışıyor Projesi kapsamında düzenlenen turnuvada Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi İlkokulu öğrencileri kıyasıya yarıştı.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde geleceğin sporcularını yetiştirmek amacıyla sınıflar arası futbol turnuvası düzenleyen Yunusemre Belediyesi, turnuvaya Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi İlkokulu ile sürdürdü. 3 ve 4. sınıf öğrencileri Yunusemre Belediyespor'un altyapısına girmek amacıyla kıyasıya yarıştı.

Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, başarılı bir turnuva süreci geçirdiklerini anlatarak, "İlçemizde çocuklarımızı, spora teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiğimiz "Sınıflar Yarışıyor Projesi'ne Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi İlkokulu ile devam ettik. Geçtiğimiz günlerde Barbaros Mahallesinde bulunan Kemal Pınar İlkokulu'nda projemiz kapsamında turnuva yapmıştık. Turnuvaya katılan sporcularımıza kupa verdik ve çanta hediye ettik. Beğenilen sporcularımızı Yunusemre Belediyespor'a kazandıracağız. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, spora ve alt yapıya çok önem veriyor. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürecek" diye konuştu.

Sınıflar Ahmet Bedevi’de yarıştı

Sınıflar Ahmet Bedevi’de yarıştı

Sınıflar Ahmet Bedevi’de yarıştı

Yerel Haberleri

Erzurumlu Eşref amca son hakkında muradına erdi
Masalla büyüyen çocuğun hayal gücü daha geniş oluyor
PAÜ’de Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı
(Özel) Takım elbiseli seyyar simitçi
Ticari taksinin çarptığı sokak köpeğinin imdadına hayvan severler koştu
Bu ilçede dar gelirli ailelerin düğünleri belediyeden
5 yaşındaki ikiz kardeşler yaptıkları resimler ile görenleri hayran bırakıyor
Balıkesir’de gençler için İstihdam Ofisleri açılıyor
Kuaförün yaptığıyla müşterilerini gülme krizine soktuğu anlar sosyal medyada ilgi odağı oldu
Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi