Şişli’de seyir halindeki metrobüste yangın çıktı

Şişli'de seyir halinde olan metrobüsün motor kısmında yangın çıktı. Yangın olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından söndürüldü.

Şişli'de seyir halinde olan metrobüsün motor kısmında yangın çıktı. Yangın olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından söndürüldü. Bir süre aksayan metrobüs seferleri normale döndü. Havadan çekilen görüntülerde metrobüsün motor kısmının yandığı ve trafiğin normal seyrine döndüğü görüldü.

Olay, Çağlayan Metrobüs durağında saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zincirlikuyu-Beylikdüzü seferini yapan metrobüs Çağlayan durağından hareket ettiği sırada, aracın motor kısmından dumanlar yükseldi. Dumanların çıktığını fark eden metrobüs şoförü kapıları açarak yolcuları tahliye etti. Motor kısmında çıkan yangın duraktaki görevliler tarafından büyümeden kontrol altına alındı. Olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekipleri gelerek hazır bulundu. Söndürme çalışmaları sırasında metrobüs seferlerinde ve E-5 karayolu üzerinde kısa süreli bir aksama yaşandı. Metrobüs seferleri, hasar gören metrobüsün taralı alana çekilmesinin ardından normale döndü. Havadan çekilen görüntülerde metrobüsün motor kısmının yandığı ve trafiğin normal seyrine döndüğü görüldü.

Şişli’de seyir halindeki metrobüste yangın çıktı

Şişli’de seyir halindeki metrobüste yangın çıktı

Asayiş Haberleri

İstanbul’da 90 milyon liralık kaçak oto yedek parçası ele geçirildi
Çiftlikte çıkan yangında yaklaşık 100 ton saman küle döndü
Baraj ortasında kurtarma operasyonu
Eskişehir’de 75 yaşındaki kayıp kadını arama çalışmaları 5 gündür sürüyor
Erzurum polisinden metamfetamin operasyonu
Aksaray’da çöken mandırada kurtarma çalışmaları devam ediyor
Sahte içki üretip satan şüpheli yakalandı
Çorlu’da doğalgaz patlaması: 1 ağır yaralı
Kayıp koyunlarını aramak için gitti, cansız bedeni bulundu
Kastamonu’da aranan 2 şahıs yakalandı