Sivas'ta kısa kısa

Şarkışla ilçesine yeni mezarlık yapılacak

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde mevcut Garipler Mezarlığı'nda defin için yer kalmadığından yeni bir mezarlığın yapılması için çalışma başlatıldı.

Yeni yapılacak mezarlık alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Garipler Mezarlığı'nda defin kapasitesinin dolduğunu, bu nedenle yeni bir mezarlık yapımı için karar aldıklarını ve çalışmalara başladıklarını belirtti.

"Gündüzün Yazı" olarak bilinen 22 dönümlük arazide yeni mezar yapım çalışmalarına başladıklarını dile getiren Oğuz, "Belediye olarak gerekli altyapı çalışmalarına başladık. Kısa sürede mezarlığı hazır hale getireceğiz" dedi.

- Suşehri

Suşehri ilçesine yapılacak Gençlik Merkezi'nin ihalesi gerçekleştirildi.

Kaymakam Kadir Perçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlik Merkezi'nin yapım ihalesinin gerçekleştirildiğini ve yakın zamanda yüklenici firma tarafından inşaata başlanacağını söyledi.

Gelişen ve büyüyen Türkiye’de Suşehri’ne de güzel hizmetlerin yapıldığını ifade eden Perçi, "Amacımız gençlerimizin sosyal aktivitelerine destek olmak, boş zamanlarının iyi değerlendirilmesini sağlamaktır. Merkezin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Güncel Haberleri

Malatya tarımının sorunları konuşuldu
Geçit: “Çağdaş yaşam koşullarına sahip bir Yeşilyurt inşa edeceğiz”
Meteorolojiden Malatya için sağanak uyarısı
Malatya’da imar ve ihya çalışmaları sürüyor
Malatya’da otomobil yayalara çarptı: 2 yaralı
Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 yaralı
MTÜ’de İstanbul buluşması
Bakan Özhaseki, depremzede Özgür ailesine misafir oldu
Malatyalı ’ayakkabı profesörü’nden, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel ayakkabı
Aracı arızalanan yaşlı sürücünün yardımına polisler yetişti