Söke’de küçükbaş hayvanlar aşılandı

Aydın’ın Söke ilçesinde sahaya inen ekipler, hayvan hastalıkları ve zararlıları ile mücadele çerçevesinde hayvan sahiplerini bilgilendirirken, küçükbaş hayvanların veba ve çiçek aşılamalarını gerçekleştirdi.Söke İlçe Tarım ve Orma...

Aydın’ın Söke ilçesinde sahaya inen ekipler, hayvan hastalıkları ve zararlıları ile mücadele çerçevesinde hayvan sahiplerini bilgilendirirken, küçükbaş hayvanların veba ve çiçek aşılamalarını gerçekleştirdi.

Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen hayvan sağlığı saha çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede sahaya inen ekipler, kırsal mahalleleri gezerek, hayvan hastalıkları ve zararlıları ile mücadele kapsamında aşılama, küpeleme, hastalık takibi ve eğitim gibi konularda yetiştiricileri bilgilendirdi. Ayrıca üreticilerin konuyla ilgili duyarlılıklarının arttırılması ve alınması gereken tedbirler noktasında da bilgilendirmeler de yapılırken, ekipler küçükbaş hayvanların veba ve çiçek hastalıklarından korunması için aşılama çalışması gerçekleştirdi.

Yaşam Haberleri

Kahramanmaraş’a 650 milyon liralık yol yatırımı
Vali Toraman: “2 bin 661 konutu teslim ettik, 5 bin 155’inin de inşaatına başlandı ve devam ediyor”
Kumbahçe sahilinde deniz dibi temizliği yapıldı
Alikahya’daki park ve oyun alanında sona doğru
Cedidiye Cami meydanla bütünleşiyor
’81 İlde 81 Orman’ Projesi yeniden hayata geçiyor
Başkan Gençay, enginar hasadına katıldı
Muğla’daki can dostlar için ‘Acil Müdahale’ aracı
Tokat’ın Erbaa ilçesinde güneş enerjisiyle çevre dostu içme suyu sistemi kuruldu
Tokat OSB, elektrik tüketimini “Yeşil enerjiden” karşılayacak