Spor Şenliklerinde Atletizm Coşkusu

Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri çerçevesinde bayrak yarışı, uzun atlama ve gülle atma kategorilerinde düzenlenen atletizm yarışları çekişmeli...

Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri çerçevesinde bayrak yarışı, uzun atlama ve gülle atma kategorilerinde düzenlenen atletizm yarışları çekişmeli anlara sahne oldu.

Görükle İpek Stadyumu'nda yapılan yarışlara 32 okuldan toplam 420 öğrenci katıldı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, 4x100 metre bayrak yarışlarının startını vererek, yarışmalara katılan öğrencilere başarılar diledi. Öğrenciler dereceye girebilmek için ter döktü. Dereceye giren takım ve sporculara ödüllerini Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fatma Tekin verdi. Yarışlara gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekin, "Bütün spor dallarının atası kabul edilen atletizm yarışlarına gösterilen ilgi için öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Spor Haberleri

Eskişehirspor’un seçimli genel kurulu 2 Haziran’a ertelendi
A Milli Kadın Futbol Takımı, Azerbaycan maçı hazırlıklarını Erzincan’da sürdürüyor
Futsal il birinciliği turnuvasında Mazıdağı Anadolu Lisesi 2 kategoride şampiyon oldu
Burcu Subatan Balkan Şampiyonu oldu
Süper Lig’de günün VAR hakemleri açıklandı
Başarılı judocu gözünü Avrupa şampiyonluğuna dikti
Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında bugün saat 19.00’da oynanacak Konyaspor - Galatasaray maçında VAR hakemi olarak Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Pol van Boekel görev yapacak.
Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında bugün saat 19.00’da oynanacak Fenerbahçe - İstanbulspor maçının VAR’ı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Marco Di Bello oldu.
Türkmentepe yamaç paraşütü tutkunlarını bir araya getirdi
Kuzey Ege Spor Oyunları Aliağa’da sona erdi