Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor Teknik Direktörü Metin Altınay, Diyarbakır'a gelen takımlara karşı sahada etkili bir oyun oynamayı...

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor Teknik Direktörü Metin Altınay, Diyarbakır'a gelen takımlara karşı sahada etkili bir oyun oynamayı amaçladıklarını söyledi. Altınay, "Buraya gelen takımlara zor bir deplasman olduğunu ve puan çıkarmalarının zor olacağını hissettirmeliyiz" dedi.

Diyarbekirspor'un başında çıktığı 2 maçı da kazanan teknik direktör Metin Altınay, gelecek için umutlu ve iddialı konuştu. Her geçen maç takım oyununu biraz daha geliştirdiklerini belirten Altınay, "Adliyespor maçını iyi oynayarak kazandık. Maç içinde net pozisyonlar yakaladık. Bunları gole çevirmede daha dikkatli olmalıyız. Maç bizim kontrolümüzde geçti. Takım oyununu her geçen maç daha da geliştiriyoruz" diye konuştu.

Pazar günü kendi sahalarında Bergama Belediyespor ile yapacakları maça da değinen Altınay, bu karşılaşma dahil tüm maçlarda rakip takımlara ağırlıklarını hissettirmek istediklerini anlattı.

Yerel Haberleri

1919 metrelik Türk bayrağıyla yürüdüler
Elazığ’da fener alayı renkli görüntüler oluşturdu
Erzurum’da fener alayı düzenlendi
Kilis’te fener alayı düzenlendi
Trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı
19 Mayıs Bayramında vatandaşlar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar
Uluslararası Odunpazarı 3D Gençlik Festivali’nde tiyatro ekipleri stant açtı vatandaşları bilgilendirdi
Ordu’da 19 Mayıs kutlamalarını şehrin her köşesine taşındı
Fethiye’de 19 Mayıs motosiklet konvoyu
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı ve MSB Mehteran Birliği gösterisi ilgiyle izlendi