Sporculara uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın uyuşturucu ile mücadele eğitimleri kapsamında, Mersin Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcularına uyuşturucu ile mücadele...

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın uyuşturucu ile mücadele eğitimleri kapsamında, Mersin Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcularına uyuşturucu ile mücadele eğitim verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitimi Dairesi Başkanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Yüksek Kurulunca kabul edilen "Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele Acil Eylem Planı" çerçevesinde uyuşturucu madde kullanımı ve diğer bağımlılık türlerinin zararlı etkileri konusunda hedef gruplar bilgilendiriliyor. Bu kapsamda da Mersin'de, Akdeniz Rehberlik Araştırma Merkezi'nden Pisikolojik danışman Berrin Erensoy tarafından eğitim verildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen ve yaklaşık bir saat süren eğitimde 18 sporcu, uyuşturucunun zararları konusunda bilgilendirildi.

Sporculara uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Sporculara uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Spor Haberleri

Y. Adana Demirspor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü
GSYİAD Yılın Sporcusu ödül töreni yapıldı
Germencik’te Bahar Futbol Turnuvası başladı
Aksaray’da kadınların futbol maçındaki kavga kamerada: 7 yaralı
Elazığlı güreşçiden Türkiye 3.’lüğü
Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Beşiktaş’ın Libyalı futbolcusu Al-Musrati’ye 2 resmi müsabakadan men cezası verdi.
Fenerbahçe’de, Konyaspor maçının hazırlıkları devam etti
Erden Timur: "Mayıs bizim için seçim değil, şampiyonluk ayıdır"
Şampiyon sporcudan Rektör Prof. Dr. Arıöz’e ziyaret