Stanimir Stoilov: "İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık"

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, ikinci yarıdaki oyundan memnun olmadığını vurgulayarak, 'Bugün istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık' dedi.Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında Göztepe, deplasmanda karşılaştığı Tuzlaspor ile 1...

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, ikinci yarıdaki oyundan memnun olmadığını vurgulayarak, "Bugün istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında Göztepe, deplasmanda karşılaştığı Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, "Kendi istediğimiz üst seviye futbolumuzu sahaya yansıtamadık. İstediğimiz oyunu oynayamadık. İlk yarıda yakaladığımız pozisyonlarda golü bulmadıydık. İkinci yarıdaki oyunumuzdan memnun değilim. Bunu söylemeliyim. Ayrıca çok fazla zaman geçirildi. Rakip oyuncular çok fazla zaman geçirdi. Biz bu durumun kimseye fayda sağlamayacağını düşünüyoruz. Ligde henüz hiçbir şey bitmedi. Önümüzdeki maçlara odaklanacağız ve Süper Lig’e çıkma konusundaki isteğimizi sahaya yansıtacağız" diye konuştu.
Bir üst lige 1. veya 2. olarak çıkmanın farklı olmadığını söyleyen Stoilov, "Rakibimiz Eyüpspor zaten çıkmayı garantiledi. Bizim öncelikli düşüncemiz Süper Lig’e çıkmak. Taraftar ve camia olarak hedefimiz bu. Göztepe çok büyük bir kulüp. Tek hedefimiz bir üst lige çıkıp orada mücadele etmek" ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri

Kırmızı şimşekler hazırlıklarını tamamladı
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi
Van’da “Tarihe Saygı Geçmişe Vefa 19 Mayıs Bisiklet Turu” düzenlenecek
Tavşanlı Doğa Sporları Kulübü Derneği’nde Olağanüstü Genel Kurul Yapıldı
Gümüşhane’de gençler ödüllerini aldı
Karatay’ın haltercilerinden dereceler
Tekman’da futbol turnuvası
Amatör futbol milli takımı yolunda iki Yunusemreli
Mersin’de doğa yürüyüşleri 1 Haziran’da başlıyor
Beşiktaş’ın konuğu Hatayspor