Sultanbeyli’de Temizlikte Farkındalık Programları sürüyor

Sultanbeyli Belediyesi'nin hayata geçirdiği Katı Atık Aktarma Merkezi'nde yedi mahallenin okul müdürleri ve cami imamlarıyla 'Temizlikte Farkındalık Programı'...

Sultanbeyli Belediyesi'nin hayata geçirdiği Katı Atık Aktarma Merkezi'nde yedi mahallenin okul müdürleri ve cami imamlarıyla "Temizlikte Farkındalık Programı" gerçekleştirildi.

Sultanbeyli Belediyesi'nin hayata geçirdiği Katı Atık Aktarma Merkezi'nde "Temizlikte Farkındalık Programı" gerçekleştirildi. Aktarma Merkeziyle ilgili kısa film gösteriminin yapıldığı programda AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, Belediye Başkan Yardımcıları Nizamettin Arslan ve Muhammed Çimen yedi mahalleden gelen katılımcılara seslendi.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç selamlama konuşmasını yaparak Sultanbeyli'nin son senelerde büyük gelişme kaydeden ilçelerin başında geldiğini söyledi.

Sultanbeyli'nin son sekiz senede büyük gelişim kaydettiğini söyleyen Arslan ve Çimen ise, Katı Atık Aktarma Merkeziyle birlikte çöplerin her gün toplanmaya başlandığını ve daha temiz bir Sultanbeyli için çalıştıklarını ifade etti. Çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirten Başkan Yardımcıları programa gelen katılımcılara teşekkür etti.

Türkiye Haberleri

Boyundan büyük somun ekmeği üretti
Antakya Belediyesi’nde görevli memurlara Başkan Yapar’dan müjdeli haber
Başkan Yalçın’a Örencik’te büyük ilgi
‘İlçe Müftüleri İstişare Toplantısı’ Şuhut’ta yapıldı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 2024 yılı vekaletle kurban kesim bedellerini açıkladı
Nevşehir’de ‘asayiş berkemal’
Kılavuzluk hizmetlerine takviye geliyor
Antakya’da 221 karton kaçak sigara ele geçirildi
Vergi ödemelerinde son gün 31 Mayıs
Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu