Sultangazi’de 17. ve 18. yüzyıla ait sikkeler ele geçirildi

Sultangazi'de düzenlenen tarihi eser operasyonunda 17. ve 18. yüzyıla ait olduğu değerlendirilen 196 adet sikke ele geçirildi.

Sultangazi'de düzenlenen tarihi eser operasyonunda 17. ve 18. yüzyıla ait olduğu değerlendirilen 196 adet sikke ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak tarihi eser toplayan ve satan şahıslara yönelik Sultangazi'de bir operasyon düzenledi. "2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na Muhalefet" suçu kapsamında yapılan operasyonda 17. ve 18. yüzyıla ait olduğu değerlendirilen 196 adet sikke ele geçirildi.

Operasyonda bir şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısla ilgili soruşturma sürerken ele geçirilen sikkelerin İstanbul Türk ve İslam Eserleri Müzeleri Müdürlüğüne teslim edileceği kaydedildi.

Asayiş Haberleri

İzmir açıklarında 30 düzensiz göçmen yakalandı, 25’i çocuk 58 göçmen kurtarıldı
Derbi sonrası kan aktı: 3 yaralı
İzmir’de Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar birbirine girdi
Mardin’de silahlı kavga: 1 ağır yaralı
Kayıp yaşlı adam ormanda ölü bulundu
Bursa’da derbi sonrası ortalık savaş alanına döndü
MSB’den İran’daki arama kurtarma çalışmalarına destek
Telefon şarjdayken patladı, evde yangın çıktı
Adıyaman’da Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası kavga
MSB: "İran makamlarınca yapılan talebe istinaden İran Cumhurbaşkanı ve heyetinin kaza kırıma uğrayan helikopterinin arama kurtarma faaliyetlerine katılmak üzere bir Akıncı İHA ve bir gece görüş kabiliyetli Cougar tipi he...