Sultangazi’de Ramazan, Aile ve Çocuk söyleşisi ilgi gördü

Sultangazi Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında bu kez Yazar Sıtkı Aslanhan’ı ağırladı. İlçe sakinlerine keyifli bir akşam yaşatan Aslanhan; Ramazan, Aile ve Çocuk adlı söyleşisiyle izleyicilerin beğenisini kazandı.Sultangazi Be...

Sultangazi Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında bu kez Yazar Sıtkı Aslanhan’ı ağırladı. İlçe sakinlerine keyifli bir akşam yaşatan Aslanhan; Ramazan, Aile ve Çocuk adlı söyleşisiyle izleyicilerin beğenisini kazandı.
Sultangazi Belediyesi, birbirinden keyifli etkinlikleri ilçe sakinleriyle buluşturmaya devam ediyor. Bu kez Yazar Sıktı Aslanhan, Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçedeki vatandaşlarla buluştu. İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği programa Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun da katıldı.

Oyun çok önemli
Yazar Sıktı Aslanhan, Aslanhan, ebeveynlerin çocukların oyununa dahil olmasının çok önemli olduğunun altını çizdi. Çocukların bol bol anne babalarıyla oyun oynaması gerektiğini belirten Aslanhan, oyunun aile bağlarını güçlendirdiğinin de altını çizdi. Aslanhan, Ramazan ayının aile ve çocuklar üzerindeki etkilerine değindi. Keyifli sohbet, izleyicilerden tam not aldı. Programın sonunda sahneye çıkan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, samimi sohbetinden dolayı Sıtkı Aslanhan’a teşekkür ederek çiçek verdi.

Türkiye Haberleri

İstanbul’da ilk hac kafilesi, Harem Otogarı’ndan kutsal topraklara uğurlandı
Öğretmenler 2 gün iş bırakacak
Bayraklı’da kitap bağışı kampanyası
MSB Kaynakları: "(F-16 tedariki) Taslak Teklif ve Kabul Mektupları üzerinde gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yaparak muhataplarımıza ilettik."
MSB Kaynakları: "(Yıldırım düşmesi sonucu şehit olan askerler) Bizim bütün üs bölgelerimizde paratonerlerimiz mevcut. Üs bölgesine konuşlanırken ilk kurduğumuz sistemlerden biri de paratonerlerdir. Sadece dün üs bölgeler...
MSB: "Son bir haftada yasa dışı yollarla sınırdan geçmeye çalışan 355 şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıslardan 5’i terör örgütü mensubudur. Bin 582 şahıs ise hududu geçemeden engellenmiştir."
MSB Kaynakları: "Hudutlarımız hiç olmadığı kadar güvende ve hiç olmadığı kadar iyi korunuyor."
MSB Kaynakları: "(Irak’ın kuzeyindeki operasyonlar) Şu anda mücadelemiz belirttiğimiz şekilde devam ediyor. Artık ‘sürekli operasyon’ devresindeyiz."
MSB: "Son bir haftada aralarında sözde yöneticilerin de bulunduğu 108 (67’si Irak’ın, 41’i Suriye’nin kuzeyi) terörist etkisiz hâle getirilmiştir."
Alanya’ya sezonun ilk yolcu gemisi demir attı