Sungurlu Belediyesi’nden kar mesaisi

Sungurlu Belediyesi, sabah saatlerinde başlayan kar yağışından vatandaşların en az şekilde etkilenmesi için çalışmalar başlattı.

Sungurlu Belediyesi, sabah saatlerinde başlayan kar yağışından vatandaşların en az şekilde etkilenmesi için çalışmalar başlattı.

Belediye personeli, düşerek yaralanmaların önüne geçmek ve vatandaşların rahat yürüyebilmeleri için sabah saatlerinden itibaren kaldırımlardaki karları küreyerek temizliyor.

İlçede kar yağışı ile ilgili hiçbir sıkıntının yaşanmadığını dile getiren Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Belediye olarak gece gündüz hazır konumdayız. Yolların açık tutulması ve vatandaşlarımızın rahat bir kış geçirmesi amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz. Mevsimsel yağışlar yeteri kadar olmalı ki, bol ve bereketli bir ürün dönemi yaşayabilelim. Onun içindir temennimiz mevsim yağışlarının bölgemizde devam etmesidir. Kar yağışı devam ettikçe belediyemizin temizleme ve tuzlama çalışmaları da aralıksız devam edecektir" dedi.

Türkiye Haberleri

Hamas: “İsrail saldırıları sürdürmekte ısrar ederek anlaşmaya varılmasını engelliyor”
Berlin’de yaklaşık 2 bin kişiden Filistin’e destek yürüyüşü
Filistin asıllı cerrah Abu-Sitta’ya Fransa’ya giriş engeli
İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İrlanda’daki Trinity Üniversitesi’nde Filistin’e destek gösterisi
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: “’Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldı’ iddiaları doğru değildir"
Trafik ekipleri vatandaşları uyardı: ’Hayatla Yarışılmaz’
Başkan Ünlü hafta sonunu sahada geçirdi
Fethiye Babadağ’da teleferik tatbikatı
Sivas-İstanbul arası 7 saat kısaldı: YHT Sivas’a ilk seferini yaptı