Suriyeli sığınmacılar arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı

Kırşehir'de Suriyeli sığınmacılar arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.

Kırşehir'de Suriyeli sığınmacılar arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre kavga, Aşıkpaşa Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde Suriyeli bir gurubun tartışması ile başladı. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada M.N., bıçaklanarak yaralandı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan M.N., tedavi altına alındı. Polis, yaşanan kavga olayı ile ilgili incelemelerini derinleştirdi. Kısa bir süre sonra suç aleti bıçakla birlikte K.A., yakalandı. Kavga olayına karışan guruplar ifadeleri alınmak üzere Emniyete götürüldü.

Asayiş Haberleri

Fayans yüklü tır yandı
Ölüm yolculuğuna ’dur’ dendi, 11’i çocuk 56 düzensiz göçmen yakalandı
MİT’te sınır ötesinde nokta operasyon
PKK/KCK mensupları Tufan Koçer kod Ahmet Bayar ile Mervan Zerevan kod Ahmed İbrahim El Ahmed, MİT’in Irak/Hakurk’ta gerçekleştirdiği nokta operasyonla etkisiz hale getirildi.
Tarsus’ta kontrolden çıkan araç yan yattı: 2 yaralı
İzmir’de 33 yıl hapis cezasıyla aranan cinayet zanlısı yakalandı
Bakan Yerlikaya: “Hatay merkezli 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-47’ operasyonlarında elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildi, 51 şüpheli yakalandı”
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: “S.S.’nin yasa dışı yollarla yurtdışına kaçırılması ile ilgili 3 sivil şahıs ve 1 komiser gözaltına alınmıştır.”
Esenyurt’ta 2 motorcu sokak ortasında rastgele ateş açtı
Sultangazi’de 4 iş yerinin olduğu bina alev alev yandı