Suudi Arabistanlı gazeteciler ve iş adamları Samsun'da

SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Basın Yayın ve Enformasyon Samsun İl Müdürlüğünün davetlisi olarak Samsun'a gelen Suudi Arabistanlı gazeteciler ve iş adamları, kentin önemli...

SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Basın Yayın ve Enformasyon Samsun İl Müdürlüğünün davetlisi olarak Samsun'a gelen Suudi Arabistanlı gazeteciler ve iş adamları, kentin önemli merkezlerini gezerek bilgi aldı.

Samsun'un turizm potansiyelini artırmak ve kentin doğal, kültürel ve turistik özelliklerini ulusal ve uluslararası turizme kazandırmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında kente gelen Necdet Katipzadeler başkanlığındaki heyet, Samsunum-1 gemisinde düzenlenen programda, Samsun'daki yetkililer ve basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Basın Yayın ve Enformasyon Samsun İl Müdürü Tahsin Bayar, Samsun Ondokuzmayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz ve yönetim kurulu ile basın mensupları, Suudi Arabistanlı heyetle Atakum açıklarında deniz gezisi gerçekleştirdi.

Gezi sırasında Samsunlu yetkililer heyettekilere kent hakkında bilgi verdi, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Heyet, gemiyle yapılan gezinin ardından Samsun'un önemli tarihi değerlerinden Amisos Tepesi'ni gezdi.

Yerel Haberleri

Hafız öğrenciler finalde yarıştı
Odunpazarı’nda mayıs ayı meclis toplantıları başladı
Özlü “Birlikte büyük projelere imza atacağız”
DİKAB Başkanı Faruk Özlü oldu
Rektör Sözbir “Bilim olmadan teknoloji olmaz”
Batman’da nefes borusuna simit kaçan öğrenci ‘Heimlich’ manevrası ile kurtarıldı
Gözler asırlık gelenek için gün sayıyor
Sinop’ta kayıp sulama boruları bulundu: Özel İdare kesmiş, komşu köy kaldırmış
Yalnız yaşayan kadının evinden 3 kamyon çöp çıktı
Aksaray’da çocukların merakla beklediği eğlence merkezi şekilleniyor