Suzan Kardeş, Hıdırellez etkinliğine hazırlanıyor

Sevilen sanatçı Suzan Kardeş, her yıl çeşitli ritüellerle kutladığı Hıdırellez'i 5 Mayıs'ta özel olarak hazırladığı etkinlikle kutlayacak.

Sanatçı Suzan Kardeş 5 Mayıs'ta Hıdırellez kutlamasında sahne alacak.

Sevilen sanatçı Suzan Kardeş, her yıl çeşitli ritüellerle kutladığı Hıdırellez'i 5 Mayıs'ta özel olarak hazırladığı etkinlikle kutlayacak.

'Gönlümüzü, yüreğimizi bereket gelsin diye açacağız'

Suzan Kardeş, özenle hazırlandığı gece ile ilgili, "İnsanın hayalleri olur ve bende hayallerim gerçekleşiyor diye çok heyecanlıyım. Hıdırellez'i bu sene Suzan'ın Hıdırellez Bahçesi ismiyle kutluyoruz. 5 Mayıs gecesi genci yaşlısı her yaştan, kesimden insan orada olacak ve internaktif bir çalışma olacak. Geceye özel bazı hediyelerimiz var. Birçok ritüelimiz var ve her şeyi orada deneyimleyecek ve öğrenecekler. Büyük bir bahçe kuruyoruz sahneye. Onlar da bu bahçenin şenliğini yaşayacaklar" ifadelerini kullandı. Kardeş, Balkanlar'dan Yeşilçam'a, Türkçe Pop'lardan, Arabesk ve 9/8'liklere kadar uzanan repertuvarını dinleyici ile buluşturacak.

Magazin Haberleri

Keçilerini otlatırken şiir yazıp, türkü besteliyor
74 yaşındaki Atike teyzenin otomobille gezme hayali gerçek oldu
TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti
Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum’da konser verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 15.30’da Bahçeli’nin konutunda bir araya gelecek.
Tilki ile dozer operatörünün muhabbeti tebessüm ettirdi
İzmirli ‘Müslümcülerden’ Mustafa Keser’e tepki: “Özür bekliyoruz”
CHP PM Üyesi Umut Dikili’nin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı
Ünlü sanatçılar Altıeylül ve Balıkesir’in tanıtımı yapıldı
Makam odasında bir ilk