Taksiciyi öldüren zanlılar adliyeye sevk edildi

Kocaeli'de alkollü olarak bindikleri taksiciyi bıçaklayarak öldüren O.S ve Y.S adlı iki amca çocuğu adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'de alkollü olarak bindikleri taksiciyi bıçaklayarak öldüren O.S ve Y.S adlı iki amca çocuğu adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'de dün akşam saatlerinde alkollü oldukları gerekçesiyle kendilerini müşteri olarak kabul etmeyen taksiciyi bıçaklayarak öldüren O.S. ve Y.S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Adliyeye çıkarılan iki kişinin sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Dün gece meydana gelen olayda, iddialara göre, Terzibayırı Mahallesi Korniş Caddesi adresine taksi çağıran amca çocukları O.S. ve Y.S., kendilerini almak için gelen ticari taksiye binerek hareket etmişti. Daha sonra taksici Ali Özkaraman (65) ile henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başlayan şahıslar, araçtan inerek taksiciyi darp etmeye başlamış, tartışmanın üzerine iki kişi taksiciyi bıçaklayarak olay yerinden kaçmıştı. Yaralanan taksici ise olay yerine çağrılan ambulansla götürüldüğü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Asayiş Haberleri

Ağaç A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edildi
Otomobil bariyerlere çarptı: 2 yaralı
Pres makinesine sıkışarak hayatını kaybeden fabrika sahibi defnedildi
9 ilde “Bozdoğan-35” operasyonu: 30 DEAŞ üyesi yakalandı
1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 11 şüpheliye daha tutuklama kararı
Hatay’da 200 yıllık binadaki yangının sebebi araştırılıyor
Bursa’da 3 çocuğu ısıran köpeklere polisin müdahalesi kamerada
Firari eski emniyet müdürü araçla kaçarken yakalandı
Canlarını hiçe sayıp motosiklete 5 kişi bindiler
Midesinden 100 kapsül uyuşturucu çıktı