Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Talas’ta bu hafta yine “Maharetli Eller” haftası. Talas Belediyesi’nin kadın girişimcilere destek amacıyla Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’, 21...

Talas’ta bu hafta yine “Maharetli Eller” haftası. Talas Belediyesi’nin kadın girişimcilere destek amacıyla Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’, 21 Nisan Pazar günü misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.
Tarihi güzelliğiyle dikkat çeken Harman Mahallesi Meydanına her ayın birinci ve üçüncü pazar günü kurulan organizasyonda birbirinden kıymetli el emeği ürünleri vatandaşlarla buluşacak. Kurulduğundan beri yoğun ilgiyle karşılaşan pazara bu hafta da vatandaşların yoğun katılım göstermesi bekleniyor.
Gerek el işi gerek ahşap ürünleri gibi pek çok el emeği ürünün satışa sunulduğu pazarda ev yemeklerinden süs eşyalarına kadar birçok ürün de alıcı bekliyor.

Türkiye Haberleri

İEÜ, gençlere yönelik unutulmaz bir festival düzenliyor
Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST’e davet
Muğla’da Hacı adayları kutsal yolculuğa uğurlandı
Maharetli Eller’de 19 Mayıs coşkusu yaşanacak
Diyanet’ten "Tasarruf Tedbirleri Genelgesi" çerçevesinde uygulanacak tedbirlere ilişkin açıklama
Başkan Şenol Dinç: “Sadece sorunu dinlemek yetmez, esas olan sorunu çözmektir "
28 Şubat davası sanıklarından Orgeneral Çetin Doğan tahliye oldu
Jandarmadan özel bireylere özel ilgi
Diyanet İşleri Başkanlığı: "Başkanlığımız hizmetinde kullanılan bir adet Audi A8 araç iade edilmiştir. Merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatlarında çok zorunlu ihtiyaçlar dışında demirbaş eşya, büro malzemesi, kırtasiye vb...
Başkan Büyükkılıç: "Müzelerimiz 18 Mayıs’ta ücretsiz gezilebilecek"