Taşova'da doğalgaz çalışmaları

AMASYA (AA) - Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk ilçeye doğalgaz getirme çalışmalarında son noktaya gelindiğini söyledi.Öztürk, belediye yetkilileri, BOTAŞ Samsun Bölge Baş Mühendisi...

AMASYA (AA) - Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk ilçeye doğalgaz getirme çalışmalarında son noktaya gelindiğini söyledi.

Öztürk, belediye yetkilileri, BOTAŞ Samsun Bölge Baş Mühendisi Mustafa Babul, AKSA/TAMDAŞ Amasya Bölge Müdürü Mustafa Karabacak, BOTAŞ kamulaştırma sorumlusu Süleyman Üstünsalih ve teknik ekibin hazır bulunduğu heyetin, ilçenin Boğatamı mevkisinde incelemelerde bulunduğunu belirtti.

Doğalgaz çalışmalarının ilk ve en önemli aşaması olan ilçedeki RMSA doğalgaz dağıtım yerinin belirlendiğini aktaran Öztürk, "Belirlenen yer ile ilgili yetkililer gerekli teknik çalışmaları yapacaklar. İnşallah bir aksilik olmazsa kısa zaman içinde gerekli sözleşmeler yapılacak ve halkımızın özlemle beklediği, hayatımızı önemli ölçüde kolaylaştıracak, çevre ve hava kirliliğini ortadan kaldıracak doğalgaz çalışmaları başlamış olacaktır. Emeği geçen tüm yetkililere şimdiden şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yerel Haberleri

Hafız öğrenciler finalde yarıştı
Odunpazarı’nda mayıs ayı meclis toplantıları başladı
Özlü “Birlikte büyük projelere imza atacağız”
DİKAB Başkanı Faruk Özlü oldu
Rektör Sözbir “Bilim olmadan teknoloji olmaz”
Batman’da nefes borusuna simit kaçan öğrenci ‘Heimlich’ manevrası ile kurtarıldı
Gözler asırlık gelenek için gün sayıyor
Sinop’ta kayıp sulama boruları bulundu: Özel İdare kesmiş, komşu köy kaldırmış
Yalnız yaşayan kadının evinden 3 kamyon çöp çıktı
Aksaray’da çocukların merakla beklediği eğlence merkezi şekilleniyor