Tavşanlı MYO’da “Haritacılık Mesleğinde Değişen Gelecek ve Kariyer Planlama” konulu söyleşi

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu tarafından Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “Haritacılık Mesleğinde Değişen Gelecek ve Kariyer Planlama” konulu söyleşi düzenlendi.Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini...

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu tarafından Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “Haritacılık Mesleğinde Değişen Gelecek ve Kariyer Planlama” konulu söyleşi düzenlendi.
Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ev sahipliğinde Harita-Tapu-Kadastro bölümü öğrencileriyle düzenlenen etkinlikte konuşan akademisyen Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Uslu, haritacılığın güncel uygulamaları ve gelecek projeksiyonu, Endüstri 4.0 devrimi’nin içerdiği teknolojilerin haritacılık mesleğine yansımaları ve haritacılık mesleğinde yükselen trendler, iş fırsatları ve kariyer planlama konularında sunum gerçekleştirdi. Dr. Öğr. Üyesi Uslu, sunumun ardından öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.
Programın sonunda Okul Müdürü Okay Torun, öğrencilere yapılan bu bilgilendirme dolayısıyla Dr. Öğr. Üyesi Uslu’ya teşekkür etti. Harita-Tapu-Kadastro Bölüm öğretmeni Sibel Saike Barut da günün anısına öğretim üyesine hediye takdiminde bulundu. Etkinliğin DPÜ’nün tüm birimleri ve akademisyenleriyle Kütahya’nın tüm ilçelerinde etkin şekilde yer alma isteğinin bir yansıması olduğunu kaydetti ve söyleşinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Eğitim Haberleri

Bayburt’ta ’Dinin Direği Namaz’ temalı bilgi yarışması düzenlendi
Anaokulu öğrencileri hünerlerini ’Anneler Günü’ için sergiledi
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde mezunlar buluşması
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde mezunlar buluşması
Bakan Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdi
AFAD "100 bin arama kurtarma personeli" hedefiyle Şırnak’ta gönüllü ekipler yetiştiriyor
Öğrencilerden Tarım Okulu ziyareti
Merkezefendi’de 8. Sınıf öğrencileri için motivasyon semineri gerçekleştirildi
Gabar Dağı eteklerinde öğrencilere afet farkındalık eğitimi verildi
Silopi’de liseler arası altın ödüllü ses yarışması