TBMM İnsan Hakları Alt Komisyonu, Hatay'da

HATAY (AA) - TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Cezaevi Alt Komisyonu üyeleri, Hatay E Tipi Kapalı Cezaevi'nde inceleme yaptı.Komisyon üyesi AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner,...

HATAY (AA) - TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Cezaevi Alt Komisyonu üyeleri, Hatay E Tipi Kapalı Cezaevi'nde inceleme yaptı.

Komisyon üyesi AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, cezaevi önünde gazetecilere, komisyona iletilen dilekçelerle ilgili inceleme yapmak için geldiklerini söyledi.

Dilekçelerde bazı şikayetlerin aktarıldığını belirten Matiner, "Bu şikayetleri yerinde incelemek üzere buradayım. Zaten cezaevi komisyonu olarak hemen her ildeki cezaevlerini dolaşıp, incelemede bulunuyoruz. Bugün de inceleme yapacağız. Varsa eksiklikleri, sıkıntıları raporlaştıracağız. Bunların giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunacağız" diye konuştu.

Komisyonda yer alan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da gazetecilerin, sosyal medyadaki açıklamalarıyla gündeme gelen "Fuat Avni"nin kim olduğu sorusuna, "İktidar bunu bilmiyorsa bunu ben nasıl bilirim? Ancak çok çok 'Fuat Avni benim' diyebilirim" cevabını verdi.

Açıklamaların ardından üyeler, cezaevinde inceleme yaptı.

Güncel Haberleri

Psikiyatri hastaları hünerlerini konuşturdu
Yolcu otobüsünde 1 kilogram Metamfetamin ele geçirildi
Firari hükümlü banyo havalandırılmasında yakalandı
Bakan Özhaseki: "Öyle sağlam evler yapacağız ki huzurla evimizde oturalım, bu acıları daha yaşamayalım"
Hurdacılar sitesinde korkutan yangın
Bakan Özhaseki Malatya’da çarşı projesini inceledi
Bakan Özhaseki: "Seçim biter geçim başlar. Şimdi iş başında koşturma vakti"
’Orman Benim’ kampanyası ile temizlik yaptılar
Doğanşehir’in imar planı görüşüldü
Milletvekili Ölmeztoprak’tan yeni sanayi sitesi açıklaması