TCDD duyurdu: Kırklareli, Edirne’de ilaçlama çalışması yapacak

TCDD Genel Müdürlüğü, 18 Mart-22 Mart tarihleri arasında Kırklareli ve Edirne il sınırları içindeki hat, gar ve istasyonları arasında ilaçlama çalışması yürütüleceğini duyurdu.TCDD Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 18 Mart’ta Bü...

TCDD Genel Müdürlüğü, 18 Mart-22 Mart tarihleri arasında Kırklareli ve Edirne il sınırları içindeki hat, gar ve istasyonları arasında ilaçlama çalışması yürütüleceğini duyurdu.
TCDD Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 18 Mart’ta Büyükmandıra - Pehlivanköy, 19 Mart’ta Pehlivanköy - Hudut, 20 Mart’ta Pehlivanköy - Edirne, 21 ile 22 Mart’ta Edirne - Kapıkule gar ve istasyonları arasında ilaçlama çalışması yürütüleceği belirtildi.
Yapılacak olan çalışmada kullanılacak ilaçların insan ve hayvan sağlığını etkileyici özellik taşıması sebebiyle tehlike oluşturduğunun vurgulandığı açıklamada “Belirtilen demir yolu hat kesimleri ile istasyonların çevresinde vatandaşların dikkatli olmaları gerekmektedir. Demir yolu güzergahı ve yakınındaki arazilerde ilaçlama tarihlerinden itibaren 10 gün boyunca vatandaşların ilaçlama yapılan sahaya yaklaşmamaları, belirtilen yerlerde hayvanlarını otlatmamaları, ot hasadı ve arıcılık faaliyetlerinde bulunmamaları önemle duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

Türkiye Haberleri

Kuşadası Belediyesi kamusal alan işgallerine müsaade etmiyor
Kafkas Üniversitesinde ’çoban’ krizi
Aydın’da 30 engelli birey bir günlüğüne asker olmanın mutluluğunu yaşadı
Vali Çelik, gençlerle birlikte bisiklet sürdü
Başkan Bakkalcıoğlu, Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen hayır çarşısını ziyaret etti
Yaşlarına bakmayıp kurdukları dernekle dağcılık eğitimi alıyorlar
Tarsus’ta Sokak Hayvanları Çalıştayı düzenlendi: Başkan kürsüye sokak kedisiyle çıktı
Emektar avukatlara plaket ve beratları verildi
Sultangazi Belediyesinden özel bireyler için asker uğurlaması
Menteşe’deki seminerde çocuk istismarı konuşuldu