Tecrübe Paylaşım Semineri Sona Erdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Zabıta Teşkilatı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Zabıta Teşkilatı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen Yerel Yönetimlerde Tecrübe paylaşımı semineri sona erdi.

Önceki gün Ankara'da başlayan ve üç gün süren seminerin dördüncü ayağının tamamlanmasıyla Yerel Yönetimlerde Tecrübe Paylaşım Semineri düzenlenen kapanış töreni ile sone erdi. Ankara'daki bir otelde düzenlenen törene Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük, İtfaiye Daire Başkanı Halil Kırmızı, Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Ekrem Ayaz, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mustafa Kaytan, Daire Başkanı İzzetin Polat, Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı ve Zabıta Teşkilatı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Karabudak, şube müdürleri ile Ankara Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı.

Törende yapılan konuşmaların ardından seminere katılan Şanlıurfa ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile Şube Müdürlerine plaket ve sertifika verildi.

Tecrübe Paylaşım Semineri Sona Erdi

Tecrübe Paylaşım Semineri Sona Erdi

Tecrübe Paylaşım Semineri Sona Erdi

Tecrübe Paylaşım Semineri Sona Erdi

Tecrübe Paylaşım Semineri Sona Erdi

Yerel Haberleri

Başkan Zeyrek, Özmen Ailesinin mutluluğuna ortak oldu
Gazzeli şehitler için su kuyusu açtırdılar
Uludağ’da buz tutan gölde yüzdüler
Uzaktan Aydınlat projesi için Ar-Ge çalışmaları devam ediyor
Başkan Alan: “Ağınlı kadın girişimcilerimiz önemli bir başarı hikayesi yazıyor”
Yunusemre Belediyesi vatandaşının yardımına koşuyor
GAİB Heyeti, Başkan Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti
4 proje ekibi başarılara imza attı
Sanayici Kamil Şerbetçi’nin 26. vefat yıl dönümü
Çadırda yaşayan aile elektriğe kavuştu