Tefecilik ve gasp şüphelisi 14 kişi adliyeye sevk edildi

İstanbul'da tefecilik, gasp ve tehdit suçlarına karıştıkları gerekçesi ile gözaltına organize suç örgütü üyesi 14 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İstanbul'da tefecilik, gasp ve tehdit suçlarına karıştıkları gerekçesi ile gözaltına organize suç örgütü üyesi 14 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerle birlikte ele geçirilen kılıçlar ve silahlar emniyette sergilendi.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kağıthane, Eyüpsultan, Şişli, Beyoğlu ve Sultangazi ilçelerinde faaliyet gösteren "Muşlu Uçkanlar" adlı bir suç örgütüne operasyon düzenlenmiş, "tefecilik', "yağma', "gasp', "tehdit" ve "kasten yaralama" suçlarını işleyen, E.U. elebaşılığında kurulan ve yöneticiliğini A.D. ile S.Ö.nin yaptığı çıkar amaçlı suç örgütüne mensup 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Kamuoyunda "Muşlu Uçkanlar" olarak bilinen çete üyelerinin iki hafta süren emniyetteki ifade işlemleri bugün sona erdi. Zanlılar, polisteki ifade işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.

Öte yandan 19 Şubat'ta şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen ruhsatsız silahlar, kılıçlar ve mermiler emniyette sergilendi.

Asayiş Haberleri

Evinin deposunu uyuşturucu serasına çevirmiş
Kütahya’da Çevik Kuvvet son bir haftada bin 110 şahsı kontrol etti
Annesinin acısını yaşarken, 8 aylık bebeği annesiz kaldı
75 yaşındaki kayıp kadından 150 saattir haber alınamıyor
Kaldırımda yürüyen kadını hayattan koparmıştı: O sürücü daha öncesinde de kaldırımda farklı bir kadına çarpmış
İzmir’de zehir tacirlerine helikopter destekli operasyon: 64 gözaltı
Su kanalında bulunan cesedin kayıp baş kısmını komandolar arıyor
Hem iş güvenliğini hem de canını hiçe saydı
Burdur’da kullandığı ATV’nin altında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti
Havaya ateş eden yabancı uyruklu şahıslara sınır dışı