Tefsad, Fotoğraf Festivali Sonrası Başkan Eşkinat’ı Ziyaret Etti

Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği (TEFSAD) Yönetim Kurulu, 5'inci Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali'ne katkılarından dolayı Süleymanpaşa...

Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği (TEFSAD) Yönetim Kurulu, 5'inci Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali'ne katkılarından dolayı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

DERNEK BAŞKANI MEHMET ÇEVİK TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ

Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası'nda gerçekleşen ziyarette, 6-7-8 Mayıs tarihlerinde Süleymanpaşa Belediyesi, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu ve TEFSAD işbirliğinde düzenlenen 5'inci Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali sonrası değerlendirmelerde bulunulurken, TEFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çevik, festivale katkılarından dolayı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a teşekkür plaketi sundu.

"TEFSAD İLE BİRLİKTE ÇALIŞMAKTAN MUTLULUK DUYDUM"

TEFSAD'ın Tekirdağ adına güzel işler yaptığını belirten Başkan Eşkinat, "Göreve geldiğimizden beri şehrimiz adına kendi alanlarında en çok çalışan derneklerden birisi olan TEFSAD ile 5. Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali'nde birlikte çalışmaktan mutluluk duydum. Fotoğraf sanatını geliştirmek ve şehrimizde yaygınlaştırmak için emek veren TEFSAD ekibini kutlarım" dedi.

Yerel Haberleri

Kütahya’da yaşayan Filistinli eczacının 4 kuzeni Gazze’de şehit edildi
Hacı adayları kutsal yolculuğa hazırlanıyor
Özel bireylerin eğitim hayatına katkı sağlayacak çalıştay sona erdi
Gaziantep OSB Başkanı Şimşek’ten 1 Mayıs mesajı
Kilis’te kan bağışı kampanyası
"Seni Unutmadık Kardeşim" projesiyle Ağrı’dan Hatay’a umut ışığı ulaştı
Şehit Muhammet Koçak için mevlit okutuldu
Atatürk Üniversitesi, dijital geleceğe emin adımlarla yürüyor
Kadooğlu ve yönetim kurulu üyelerinden Fatma Şahin’e ziyaret
Şahin: “Bu büyük ailenin en önemli parçası emekçi kardeşlerimizdir”