TEI ihracat başarısını birkez daha kanıtladı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından 'Türkiye'nin İlk Bin İhracatçısı' araştırması sonucunda Eskişehir'den Tusaş Engine Industries (TEI)...

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından "Türkiye'nin İlk Bin İhracatçısı" araştırması sonucunda Eskişehir'den Tusaş Engine Industries (TEI) 43'üncü sırada yer alarak ihracat başarısını birkez daha kanıtladı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından bu yıl 17'ncisi yapılan "Türkiye'nin İlk Bin İhracatçısı" araştırması sonuçları açıklandı. Sonuçlara gore; TEI-TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş., ihracatını önceki yıla göre yüzde 15 oranında artırarak ilk bin şirket arasında 43'üncü sırada yer aldı.

TEI, aynı araştırmanın sonuçlarına göre savunma ve havacılık sanayiinde faaliyet gösteren firmalar arasında 2'nci sıradaki yerini koruyarak, ihracattaki başarısını bir kez daha kanıtladı.

TEI ihracat başarısını birkez daha kanıtladı

TEI ihracat başarısını birkez daha kanıtladı

Ekonomi Haberleri

Edirne’de Bulgarların alışveriş mesaisi sürüyor
ANASİAD Genel Başkanı Hakan Birkan: "Hep birlikte ekonomiye odaklanmalıyız"
BUYSAD Başkanı Coşkun Dönmez, tekrar YESİDEF yönetiminde
Ankara’da işletmelere yönelik vergi denetimi yapıldı
Hisarcıklı üreticilerin zirai don ve kırağı önlemi
BankPozitif’ten kredi notu artışı değerlendirmesi
Kaymakam Kumcu, sınır kapısında incelemelerde bulundu
Çarşamba ve Ayvacık’ta yürütebilecek çalışmalar masaya yatırıldı
Türk balıkçı tekneleri okyanusları mesken tuttu
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "S&P ülke kredi notumuzu 11 yılın ardından 1 kademe artırırken görünümü pozitif olarak korudu. S&P, Fitch ve Moody’s’in pozitif not görünümleri not artışlarının devamının habercisi....