Tekne tasarımında nelere dikkat etmeliyiz?

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü'nün düzenlediği 'Tekne İç Mekân Tasarım Süreci' başlıklı konferans Mimarlık...

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü'nün düzenlediği "Tekne İç Mekân Tasarım Süreci" başlıklı konferans Mimarlık ve Tasarım Fakültesi T1 Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

İç Mimar İlker Kayabaşı'nın konuşmacı olarak yer aldığı konferansa, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Hatice Günseli Demirkol ve Yrd. Doç. Füsun Curaoğlu'nun yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. Özel ve ticari teknelerin tasarımlarını yapan ve imalatlarında görev alan İlker Kayabaşı, tekne tasarım sürecinin inceliklerinden bahsetti. Öğrencilerin projelerinde dikkate alması gereken konulara değinen Kayabaşı, teknenin iç mekân tasarımını yaparken tüm alanı kullanabilmek için, araç ve gereçlerin nasıl konumlandırıldığı, nelere dikkat edildiği gibi inceliklerden de bahsetti. Konforu göz ardı etmeden uygun alanın en verimli şekilde kullanılmasının önemli olduğunun altını çizen İlker Kayabaşı, konuşmasını soru-cevap bölümünün ardından sonlandırdı.

Teknoloji Haberleri

realme, Note 50 modelini tanıttı
Yüzde yüz yerli ve elektrikli mini araç “Mango Car” Ankara’da tanıtıldı
Öğrencilerin projeleri görücüye çıktı
OMÜ’nün akreditasyon başarısı: 25 program akredite oldu
Düzce Üniversitesinden araştırma alanında önemli başarı
Türk Telekom’un, LTE baz istasyonlarının yarısından fazlası fiberle bağlı
Üniversite-sanayi arasındaki dijital köprüyü kuracak mobil uygulama: ’JobSocial’
Kemer’de "Cepte Anons" sitemi hayata geçiyor
Huawei, yeni boyama uygulaması GoPaint’i duyurdu
Gaziosmanpaşa BİLSEM öğrencileri Uluslararası Robot Olimpiyatları yarışmasında dünya birincisi oldu