Tellioğlu; “Üreticimizin yanında olacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Karesi Belediye Başkan Adayı Levent Tellioğlu, Kocaavşar mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşarak projelerini anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi Karesi Belediye Başkan Adayı Levent Tellioğlu, Kocaavşar mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşarak projelerini anlattı. Tellioğlu; "Tarım ve hayvancılıkla uğraşan üreticilerimize destek olacağız. Üreticilerimize danışma, yönlendirme ve destek hizmeti sağlayacağız" dedi.

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Karesi Belediye Başkan Adayı Levent Tellioğlu Kocaavşar Mahallesinde gerçekleştirdiği seçim çalışmalarında vatandaşların sorunlarını dinledi. Kocaavşar'da önce kahvehaneleri ziyaret eden Tellioğlu sonrasında pazar yerini gezerek hem esnafa hayırlı işler diledi hem de alışveriş yaptı. Vatandaşlar Levent Tellioğlu'na Kocaavşar'ın alt yapı ve su sorununu dile getirirken bu sorunların çözülmesi için talepte bulundu. Levent Tellioğlu ise bu talepleri dinlerken Büyükşehir ile birlikte iş birliği içinde Kocaavşar'ın alt yapı ve su sorunlarına çözüm getireceklerini söyledi.

Cuma namazı sonra Kocaavşardaki Cumhuriyet Halk Partisi seçim bürosunu ziyaret eden Tellioğlu son olarak çuval dikim tesislerinde çalışan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Tellioğlu; “Üreticimizin yanında olacağız”

Tellioğlu; “Üreticimizin yanında olacağız”

Siyaset Haberleri

Başkan Başdeğirmen: "Verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz"
Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor
Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor
İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği her konuda, uluslararası topluma doğru bilgileri, yerinde ve zamanında ulaştırıyor"
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan: "Eğer mahallemizde uyuşturucu tacirlerine göz yumuyorsanız hepimizin evine ateş düşsün"
Kolombiya, İsrail ile diplomatik ilişkilerini kesecek
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Kerem Şalom Sınır Kapısı’nı ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan TRT’nin 60. kuruluş yılı dolayısıyla kutlama mesajı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısı sonrası açıklama
Gürcistan parlamentosu "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısını ikinci okumada da onayladı