TEM Daire Başkanı Tuğgeneral Özfidan Van’da

TEM Daire Başkanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, beraberinde Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ile birlikte Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi...

TEM Daire Başkanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, beraberinde Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ile birlikte Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu'nu ziyaret etti.

Bazı incelemelerde bulunmak üzere Van'a gelen TEM Daire Başkanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ile birlikte Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu'nu ziyaret etti. TEM Daire Başkanı Tuğgeneral Özfidan ve beraberindekiler, Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ayhan Kahraman'dan güvenlik korucularının sahada yaşadıkları sorun ve sıkıntılar hakkında bilgi aldı. Bilinen sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapıldığı belirtilen ziyarette, güvenlik korucularının çalışmalarından çok memnun olunduklarını, güvenlik korucularıyla birlikte terörün kökünün tamamen kazınacağı ifade edildi. Başkan Kahraman, "Bu anlamlı ziyaretten dolayı şahsım ve kahraman güvenlik korucularım adına komutanlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Yerel Haberleri

Kent lokantasına yoğun ilgi
Atatürk Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek mesajı
Gençlerden şehitlere vefa
Vali Çiftçi, sosyal medya takipçisi Kısmet Pala’yı makamında ağırladı
Şahin, Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi’nde yeni dönemi ve yatırımları anlattı
Araçlarında rahatsızlanan yolcuları işte böyle hastaneye yetiştirdiler
Bitlis Eren Üniversitesi öğrencilerinden, Filistin için 10 günlük oturma eylemi
Doktorlar bildiri yayınladı: “Gazze’de yaşanan işgali ve soykırımı reddediyoruz"
Prof. Dr. Özden; Tarihi şahsiyetlerin mezarları gün yüzüne çıkarılmalı
TTK işçi alımı kurasında kadın işçinin adı çıktı