Terörist elebaşıyla çektirdiği fotoğrafın gösterilmesi Perinçek’i kızdırdı

Katıldığı bir televizyon programında terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan ile çektirdiği fotoğrafın gösterilmesi, Vatan Partisi Genel Başkanı...

Katıldığı bir televizyon programında terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan ile çektirdiği fotoğrafın gösterilmesi, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i kızdırdı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in katıldığı bir televizyon programında "PKK'ya karşı dik duran bir partiyiz" sözleri üzerine sunucu, Perinçek'in PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile çektirdiği fotoğrafı göstermişti. Perinçek, terörist elebaşıyla çekilmiş olduğu bu fotoğrafın sürekli gündeme getirilmesine tepki göstererek, yıllardır PKK'ya yakın yayın organlarında baş düşman olarak kendisinin gösterildiğini belirtti. PKK elebaşı ile görüşmesinin içeriğinin kitap halinde yayımlandığını söyleyen Perinçek, "Ben örgütün tepesiyle görüştüm ama PKK'nın örgütüyle HDP'yle her gün herkes görüşüyor. Ben de onların lideriyle görüştüm" ifadelerini kullandı.

Siyaset Haberleri

Gümüşhane’den Filistin’e destek yürüyüşü
Gürkan: "Birlikte çalışmaya hazırız"
Bilecik’te yaşanan olaylı maç sonrası Vali Aygöl ilk kez konuştu
MHP lideri Bahçeli ile CHP lideri Özel TBMM’de bir araya geldi
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Erzincan’da toplandı
Çin’den İsrail’e "Refah’a saldırmaktan vazgeçin" çağrısı
MHP Lideri Bahçeli: (Sinan Ateş davası) "Beklentimiz, iddianamenin kabul edilip yargılamanın başlamasıdır; kimin elinde hangi belge varsa mahkeme ile paylaşmalı"
CHP 8. Yargı Paketi’ndeki bazı maddelerin iptali istemiyle AYM’ye başvurdu
Bakan Tunç: "(Netanyahu’nun yargılanması hakkında) Savcı soruşturmayı davaya dönüştürmedi"
Bakan Göktaş: "Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı’nı 15 Mayıs’ta kamuoyuyla paylaşacağız"