TİKA’dan Gürcistan’da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından hazırlanan bin 250 adet gıda kolisi, Gürcistan’da ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.TİKA, Gürcistan’da düzenlediği Ramazan programları çerçevesinde 'Tüm Gürcistan Müslü...

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından hazırlanan bin 250 adet gıda kolisi, Gürcistan’da ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.
TİKA, Gürcistan’da düzenlediği Ramazan programları çerçevesinde "Tüm Gürcistan Müslümanlar İdaresi" ile iş birliği yaparak Batum, Hulo, Şuahevi, Keda, Samtredia, Ozurgeti, Samegrelo, Marneuli, Gardabani, Dmanisi, Bolnisi, Adigeni, Pankisi, Kvareli, Tsalka, Ahıska, Aspindza ve Tiflis’te bulunan soydaşlara ve ihtiyaç sahibi ailelere toplamda bin 250 adet gıda paketi dağıttı. Marneuli’deki yardım dağıtım programına katılan Doğu Gürcistan Müftüsü Etibar Eminov, Ramazan ayının Müslümanlar için kutsal bir zaman dilimi olduğunu vurgulayarak, dostluk ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekti. Eminov, Türkiye ile Gürcistan arasındaki bu dayanışmanın iki ülke ilişkilerine sağlam bir zemin oluşturduğunu belirterek, bu özel zamanların bölgesel barış ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ifade etti.

Türkiye Haberleri

Yüksekova-Irak arasındaki turizm ağı genişliyor
Muğla’da Agora Fest Gençlik Festivali başladı
Başkan Zeyrek: “Halkımızın her bir kuruşuna sahip çıkıyoruz”
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Filistinliler özgürlüğün ne olduğunu bütün dünyaya canlarıyla tanıttı”
Emine Erdoğan, Nijerya’da temaslarda bulundu
Ezilmemek için eylem yaptılar
Binaya asılan dev pankartı gören dönüp bir daha baktı
Deprem bölgesindeki engelli vatandaşları hayata tutunduracak merkezde sona gelindi
Tunus Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Ghoul Ankara’ya geldi
İletişim Başkanı Fahrettin Altun: "Hakikat krizi derinleşiyor"