Tokatspor'da transfer çalışmaları

Teknik direktör Özgün: 'Eksik mevkilere takviye yapacağız. 5 futbolcuyla görüşmelerimiz sürüyor'

TOKAT (AA) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Ferruh Özgün, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve 5 futbolcuyla görüştüklerini söyledi.

Özgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürdüklerini belirterek, "Salı gününden beri hazırlıklarımızı tesislerimizde sürdürüyoruz. Dün sahamızda oynadığımız hazırlık maçında Şile Belediyespor'u 2-1 yendik. Çok kolay gol yiyiyoruz. Buna bir an önce çözüm bulmamız lazım. Bu durum çok canımı sıkıyor. Takım olarak tempoyu yakalayamadık. En kısa zamanda bu tempoyu yakalamaya çalışacağız. Lig başlayana kadar hazır olacağız" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Özgün, şunları kaydetti:

"İnşallah, eksik mevkilere takviye yapacağız, 5 futbolcuyla görüşmelerimiz sürüyor. Transferi kısa sürede neticelendirmeye çalışacağız. Futbolcularla maç başı anlaşma yapıyoruz. Bazı futbolcular buna yanaşmak istemiyor. Başarıya aç oyuncu arıyoruz. Yönetim kuruluyla uyum içinde çalışıyoruz. Tokatspor inşallah iyi yerlere gelecek. Taraftarlarımızın desteğini her zaman bekliyoruz."

Spor Haberleri

TFF’den imza açıklaması
Özel Sporcular Masa Tenisi İl Şampiyonası gerçekleştirildi
Bucaspor 1928’un rakibi Diyarbekir Spor
Kepez’in kızları şampiyonlarla oynayacak
Potanın efeleri 1. Ligi istiyor
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF): "18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak seçimli mali genel kurul tarihinin öne çekilmesi talebiyle noter yoluyla bugüne kadar ulaştırılan imza sayısı 109, yine noter yolu ile imzasını çektiğ...
Manisa FK, Boluspor’u konuk edecek
Okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor
Hasan Arat: “Camia olarak ciddi bir planlamanın içerisindeyiz”
Olaylı maç sonrası hem Söğütspor hem de 1308 Osmanelispor’dan açıklama