Tokat’ta Çanakkale şehitleri dualarla anıldı

Tokat’ta, Çanakkale Zaferi’nin 109. yılı ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında şehitlikte tören, düzenlendi. Törene katılanlar şehit mezarlarına kırmızı karanfil bıraktı.Tokat’ta, Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü ve 18 Mar...

Tokat’ta, Çanakkale Zaferi’nin 109. yılı ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında şehitlikte tören, düzenlendi. Törene katılanlar şehit mezarlarına kırmızı karanfil bıraktı.

Tokat’ta, Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla anlamlı bir tören gerçekleştirildi. Şehitlikte düzenlenen törende kurumlar şehitlik anıtına çelenk sundu. mTörene Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Demirel ve Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tokat Şubesi Başkanı İbrahim Güleç, polis, jandarma, öğrenci ve gaziler katıldı. Saygı duruşu ve saygı atışının ardından İstiklal Marşı okundu. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu Şehitlik defterini imzaladı. Törene katılanlar daha sonra Atatürk Kültür Sarayı’na giderek şehitler için hazırlanan anma programına katıldı.

Yerel Haberleri

Misafirlikteyken yan komşuyu hayata bağlayan polislere takdir belgesi verildi
Bilecik’te toz taşınımı uyarısı
Anneler Günü’ne özel kurulan pazarda hem satış yaptılar hem eğlendiler
Meteorolojiden Manisa için toz taşınımı uyarısı
Yerleşik Rusların Zafer Günü coşkusu
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde Filistin’e destek yürüyüşü düzenlendi
Başkan Subaşı sahada incelemelerde
Eskil’de geleneksel çocuk oyunları oynanıyor
Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu göreve başladı
Ağrı’da bataklığa saplanan inekler itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı