Tokat’ta mumdan çıkan yangın evi kullanılamaz hale getirdi

Tokat’ta mumdan çıktığı tahmin edilen yangın nedeniyle bir ev kullanılamaz hale geldi.Edinilen bilgilere göre, yangın, saat 12.30 sıralarında Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Bağlarbaşı köyünde meydana geldi. İddiaya göre, yangın S.G’ye a...

Tokat’ta mumdan çıktığı tahmin edilen yangın nedeniyle bir ev kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgilere göre, yangın, saat 12.30 sıralarında Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Bağlarbaşı köyünde meydana geldi. İddiaya göre, yangın S.G’ye ait 2 katlı ahşap evde çıktı. S.G’nin eşi F.G. yatağın altına düşen eşyayı bulmak için mumla kontrol etmek istedi. Bu sırada yatağın altında bulunan sünger mumun ateşinden alev aldı. Evdekiler hemen kendini dışları attı. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Komşuların da yardımı ile itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Yangın sonrası ev kullanılamaz hale gelirken içeriden çıkan Kuran’ın yanmadığı görüldü. Yangın sonrası Pazar Kaymakamı Mehmet Miraç Demir de eve gelerek incelemede bulundu. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Asayiş Haberleri

Büyükçekmece’de kaza yapan araç alev alev yandı: 3 yaralı
Başakşehir’de ilginç olay, inşaat çalışması sırasında mağara ve kanal bulundu
Fayans yüklü tır yandı
Ölüm yolculuğuna ’dur’ dendi, 11’i çocuk 56 düzensiz göçmen yakalandı
MİT’te sınır ötesinde nokta operasyon
PKK/KCK mensupları Tufan Koçer kod Ahmet Bayar ile Mervan Zerevan kod Ahmed İbrahim El Ahmed, MİT’in Irak/Hakurk’ta gerçekleştirdiği nokta operasyonla etkisiz hale getirildi.
Tarsus’ta kontrolden çıkan araç yan yattı: 2 yaralı
İzmir’de 33 yıl hapis cezasıyla aranan cinayet zanlısı yakalandı
Bakan Yerlikaya: “Hatay merkezli 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-47’ operasyonlarında elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildi, 51 şüpheli yakalandı”
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: “S.S.’nin yasa dışı yollarla yurtdışına kaçırılması ile ilgili 3 sivil şahıs ve 1 komiser gözaltına alınmıştır.”